Story radio
Početna Celebrity 3985 prikaza 06. prosinca 2018.

Lana Jurčević objavila seksi fotografiju s dečkom

Instagram (Screenshot).

Prema fotografijama - ljubav cvjeta

Pjevačica Lana Jurčević na svojim društvenim mrežma svakodnevno uveseljava obožavatelje fotografijama s koncerata, vrućih treninga, izlazaka i putovanja. Iako nema naviku dijeliti privatne trenutke, ovoga puta je odlučila iznenaditi sve i objaviti fotografiju na kojoj se strastveno ljubi sa svojim dečkom Filipom Kratofilom.

Ništa od ovog ne bi bilo čudno da njezini pratitelji nisu primijetili kako Filip na plaži na nogama ima kombinaciju crnih sportskih čarapa i natikača, što je izazvalo brojne komentare i modne kritike na njegov račun. 'Dokaz da papak u čarapama i natikačama može biti zgodan i ljubiti komada', 'Lana, on nosi čarape na papuče', 'Da mu noge ne ozebu tamo', 'Mogla si mu čarape skinuti', bili su neki od komentara.  Atraktivna pjevačica je na provokacije u Instastoryju odgovorila nizom fotku na kojima svjetske zvijezde poput Justina Bibera, Rihanne i Kim Kardashian nose kombinaciju čarapa i papuča i zaključila: 'Tko kuži - kuži. Tko ne - nek obuče čarape.'

Lana je trenutno na mini turneji po Australiji gdje održava nekoliko koncerata po australskim metropolama. Pema objavama na društvenim mrežama, čini se kako je odlučila iskoristiti svaki slobodan trenutak da uživa u suncu, moru i plažama sa svojim odabranikom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

 

Komentari