Story radio
Početna Celebrity 27983 prikaza 08. listopada 2018.

Lana Jurčević prekršila glavno pravilo na vjenčanju

Instagram (Screenshot).

Pjevačica je iznenadila mnoge

Lana Jurčević je bila jedna od gošći na vjenčanju domaće blogerice i influencerice Petre Škode Štrok, a mnogi su ostali u čudu jer je prekršila osnovno pravilo koje bi uzvanici trebali ispoštovati - ne nositi bijelo kako ne bi zasjenili zvijezdu dana, mladenku. Upravo suprotno tome, Lana se pojavila odjevena kompletno u bijelo i s malenim buketom u ruci zbog čega je izgledala kao da se ona udaje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lana_jurcevic)

Glazbenica je na Instagramu objavila fotografiju svoje kombinacije zbog čega su mnogi pomislili kako je rekla sudbonosno 'da', no opisom fotografije je ukazala kako nije riječ o tome. 'Možda izgledam kao da se udajem, ali ne još', navela je 33-godišnjakinja o čijem se ljubavnom životu malo zna. Ipak, ovaj modni potez je opravdala objasnivši kako je bila jedna od djeveruša lijepoj Petri, koja je i sama učinila nešto vrlo neobično - pred oltar stala u ružičastoj vjenčanici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lana_jurcevic)

Osim što je bila djeveruša, Lana je i zapjevala na vjenčanju svoje drage prijateljice. Za ovu posebnu priliku otpjevala je jednu od pjesama koje su joj donijele najveći uspjeh, a riječ je o pjesmi 'Prava ljubav' koju originalno pjeva u duetu sa splitskim slavujem Lukom Nižetićem.

Komentari