Pjevačica Lana Jurčević gotovo svakodnevno objavljuje fotografije i snimke sa svojih koncerata na društvenim mrežama, a sada je počastila svoje obožavatelje još jednim zavodljivim izdanjem. Ljubiteljica mode i zanosnog izgleda za sinoćnji koncert u Zagrebu odabrala je kratku usku haljinu u crnoj boji s dubokim dekolteom koji malo kome nije zapeo za oko.

Lijepa 34-godišnja pjevačica objavila je na svom Instagram profilu fotografiju gdje sjedi na stolici crnoj haljini s nogama podignutima na stol nazdravljajući nadolazećim blagdanima. 'Rijetke su čašice u mojoj ruci, ali ova je zaslužila biti jer je 2018. jedna od meni najdražih godina. Kažu da je ova godina bila prijelomna za mnoge ljude i ako vam nije bila med i mlijeko, vjerujte da će to vrijeme doći. Samo glavu gore. 2019. je iza ugla. Po čemu ćete vi pamtiti ovu?' napisala je uz fotografiju.

Pratitelji su s oduševljenjem dočekali još jedno zavodničko Lanino izdanje. 'Mačko', 'Lana, super izgledaš', 'Prava ljepotica' samo su neki od komentara.