Pjevačica Lana Jurčević gotovo svakodnevno na svojim društvenim mrežama objavljuje svoje zavodljive fotografije, stoga je sve iznenadila jednom od posljednjih objava u 2018. godini na svom Instagram profilu. Iako su obožavatelji očekivali još jedno zamamno izdanje, pjevačica je napravila nešto što nitko nije očekivao i time oduševila brojne obožavatelje. Naime, objavila je samo tekst kojim se oprostila od Stare godine.

'Ja nemam lijepu sliku za Novu godinu. Nemam 'best 9' slike, niti neku novu. Ali to ne znači da nisam sretna. Mogla sam se pola dana sređivati za Novogodišnju objavu, a iza nje biti nesretna i prazna, kao što sam bila stotine puta, a da to nitko nije znao. Sad kad smo tu, na Instagramu, jedna od mojih želja od sada nadalje je da on ne bude mjerilo ničega - nikakvih vrijednosti. Da ne zavidite na ničijem životu, da po slikama i objavama na koje naiđete ne priželjkujete tuđe živote, cure, dečke, muževe, žene, cipele, haljine, aute ili lifestyle. Život se svima događa - iza svog tog 'blještavila'. Želim samo da budete u 2019. i svakoj sljedećoj - zdravi i autentični. Bez fejk odnosa, fejk poslova, fejk interesa. Bez svega toga se može - i lijepo je. Svaka odluka da to prerežete, natjerat će vas na to da nađete ono što je samo vama suđeno. Volim vas i veselim se svim našim zajedničkim trenucima - onim dobrim i lošim, jer biti čovjek je najvažnije' napisala je lijepa Lana.

'Svaka vam je riječ kao zlato vrijedna i više od toga. Odavno ne pročitah ljepšu poruku za Novu godinu i praznike uopće! Divim Vam se na iskrenosti i realnosti, hvala Vam za postojanje i svu ljepotu smisla za život i ljubav što drugima poklanjate! Želim Vam svu sreću, mnogo, mnogo zdravlja i uspjeha u daljnjem životu' samo je jedan od mnogobrojnih komentara koji se složio s rečenim.