Bivša HRT-ova voditeljica Lana Pavić danas je napunila 39 godina. Svestrana majka troje djeca i vlasnica tvrtke za TV produkciju 'Mala produkcija' ispričala je za Story.hr kako je izgledalo rođendansko jutro u njezinom domu, što je dobila za poklon i kakva će joj se to dugoočekivana želja uskoro ostvariti.

'Danas mi je rođendan, ali i prvi radni dan nakon 14 mjeseci rodiljnog dopusta, možete zamisliti kako je izgledalo jutro s troje male djece', započela je Lana. 'Dvoumila sam se oko vraćanja jer sam od rođenja sina bila kod kuće, okružena djecom, ali sam se ipak odlučila da neću iskoristiti cijeli dopust te sam se danas vratila na posao. Od jutra je sve užurbano jer mi najstarija kći ide u školu, ja na posao, a maleni ostaju doma. Doslovno nam je puna kuća', ispričala je simpatična Lana te otkrila kako je uz sve jutarnje obaveze stigla otići i na frizuru.

'Slavlje će pričekati do poslije podne kada ćemo se okupiti svi na ručku, suprug, djeca i najmiliji. Planirala sam rođendan proslaviti intimnim druženjem s najužim članovima obitelji, ali su me prijatelji ipak nagovorili na zabavu, tako da će se proslava održati večeras', otkrila je detalje 39-godišnjakinja. Također, ispričala nam je i što joj je poklonio suprug te čime su ju iznenadile kćerke, 12-godišnja Lara Borna i dvogodišnja Iris Lucija: 'Suprug me uvijek iznenadi cvijećem koje mi pokloni, a za kćerkice vjerujem da su mi nešto pripremile. Lara Borna je trenutno u školi tako da će iznenađenje stići vjerojatno popodne, kada se svi okupimo za ručak'.

Kada su u pitanju posebne želje povodom 39. rođendana, bivša HRT-ovka je naglasila kako ima sve što joj je potrebno te da nema nikakvih posebnih želja doli zdravlja obitelji koje joj je na prvom mjestu. Ipak otkrila je i za kakav se veliki događaj priprema. 'Sve što mi je potrebno već imam, ali jako sam uzbuđena oko doktorske disertacije za koju se nadam da će biti što prije, vjerojatno već kroz koji mjesec', ispričala je uzbuđena Lana. Osim toga, dodala je i kako želi što prije zaboraviti prethodnu godinu jer joj nije ostala u lijepom sjećanju. 'Iza mene je dosta teška godina. Nakon što nam se sinčić rodio krajem 2017. godine, u prošloj je imao zdravstvenih problema zbog kojih nam je svima bilo teško i tek sam tada shvatila što znači imati bolesno dijete i koliko je teško u takvoj situaciji. Ove godine stoga želim samo zdravlje jer je to zaista najbitnije', zaključila je Lana za Story.hr.