Na jednom od glamuroznijih događanja ove godine, Schweppes Story Hall of Fame, pojavili su se brojni celebrityji s bosanske estrade, ali i iz čitave regije. Nagrade su podijeljene, a nakon dodjele uslijedio je party koji je sve razveselio i to u atmosferi koja je bila i više nego fenomenalna. Međutim, neki su nagrade očekivali, a pojedinci su ipak bili iznenađeni i nisu to očekivali. Jedna od njih je bila je i Lana Stanišić, bosanskohercegovačka glumica i televizijska voditeljica, koja je dobila nagradu za najbolje TV lice.

'Potpuno sam iznenađena. U principu se čovjek više navikne primiti kritiku, takva je i sredina, a i tako čovjek nekako instinktivnije reagira. Kada nisi naviknuo, a dobiješ priznanje bude veća i odgovornost', kazala je Lana te dodala kako joj je drago da je dobila ovu nagradu upravo u godini kada su autorski projekti u pitanju. A jedan od njih je i 'Žičara', za koju kaže, da je pozitivna priča.

Naime, Lana je ispričala kako je žičara u Sarajevu prošle godine obnovljena, te ističe kako je ona jedan od simbola grada. Tada je to bilo aktualno, a priči su najveću autentičnost dali upravo sugovornici koji su iz Sarajeva ili iz drugih regija te inozemstva. Sama emocija koju ima 'Žičara', pokazuje Sarajevo u pravom duhu.

Na ovom jedinstvenom događaju, 33-godišnja Lana, pojavila se u društvu svog prijatelja Sanjina Egona. Oboje su oduzimali dah u crnoj kombinaciji na crvenom tepihu gdje su pozirali. Lana je na sebi imala kratku čipkastu crnu  haljinu, kojom je istaknula vitku liniju i duge noge. A kao modni dodatak na sebi je imala sat i narukvicu te malenu torbicu koja je odlično išla uz haljinu. Osim toga, dominirala je i frizurom koja je bila odlično napravljena te joj je istaknula lijepo lice. Njezin prijatelj Sanjin imao je klasično crno odijelo, koje je uvijek dobra odluka.

#storyhalloffame#sarajevo#storyhr#noStorynoglory#Schweppes