Pjevačica i glumica Jennifer Lopez sunčani dan odlučila je iskoristiti za odlazak na ručak sa svojim dečkom Alexom Rodriguezom. Za zajednički izlazak par je bio odjeven vrlo elegantno, pa je Jennifer odjenula svilenu zelenu košulju i plave hlače, oboje s potpisom Gucci, dok se Alex odlučio za odijelo s prugicama. Ipak, nešto je drugo prolaznicima u oči upalo više od odjevne kombinacije slavnog para. Naime, Jennifer se rastvorila košulja, pa je nehotice prolaznicima pokazala grudnjak.

Nije tajna da ova ljepotica voli skupocjene odjevne predmete, no ovi komadi iz Guccijeve kolekcije, čini se da nisu bili najbolja investicija ili je Jen jednostavno kupila premalu košulju.

Latino diva puno se puta našla u medijima i zbog svojih fantastičnih odjevnih kombinacija, pogotovo kada je osvanula u zelenoj haljini koju potpisuje Versace, na 42. dodjeli Grammyja 2000. godine. Nažalost, u zadnje se vrijeme o njezinom odabiru odjeće sve češće piše s negativnim predznakom. Jedan od recentnijih takvih događaja bio je kada je u šetnju njujorškim ulicama krenula u bijeloj košulji, koja je u njezinom slučaju glumila haljinu, dok je na noge obula traper čizme koje sežu iznad koljena.