Story radio
Početna Celebrity 2787 prikaza 05. travnja 2019.

Lea Mijatović: 'Bolesno dijete je najveća nepravda'

Jelena Balić.

Pjevačica je stala uz tisuće drugih

U akciju prikupljanja novca za liječenje male Mile Rončević u Hrvatskoj su se proteklih tjedana uključili svi, od domaćica i radnika do glazbenika i sportaša.

Svi su odazvali pozivu i pomogli koliko su mogli. Među njima je i splitska pjevačica Lea Mijatović koja je sudjelovala u organizaciji humanitarnog koncerta u Zagrebu gdje i zapjevala s ostalim kolegama glazbene scene. Njezin glas je bio samo jedan od mnogih koji su stali uz bolesnu djevojčicu. Kakav je bio osjećaj sudjelovati u akciji koji bi mogao spasiti jedan život, otkriva nam Lea u  razgovoru za Story.

'Definitvno je lijep osjećaj kada se može pomoći na taj način. Puna sam nade i želje da Mila ozdravi i živi prekrasan život. Bolesno dijete je najveća nepravda koja se može dogoditi. Na to sam posebno osjetljiva. Svim srcem sam uz tu djevojčicu i stvarno se nadam pozitivnom ishodu.' 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lea Mijatović (@leamijatovich)

Lea je jedna od osoba koja se uvijek odazove pozivu za bilo kakve humanitarne akcije, bilo to kroz nastup ili bilo kojim drugim putem. 'Tako sam učinila i ovoga puta, a uspjeh akcije me je oduševio. Moram priznati da sam ponosna na ovo društvo. Usprkos crnilu koje me zna obuzeti kada čujem što se sve događa oko nas, ima jako puno ljudi, običnih ljudi, koji su spremni pomoći i dati što god treba. Kako bi mi u Splitu rekli, ćutimo se, osjećamo se međusobno. I kada su lijepe stvari u pitanju, ali i one teške, kao što je sada bio slučaj, mi uvijek nekako nađemo način da se ujedinimo i pomognemo. Tako se i ja trudim pomoći na svoj način', govori nam 32-godišnja pjevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lea Mijatović (@leamijatovich)

Na kraju se još jednom osvrnula na malenu Milu za koju prije svega želi da ozdravi. 'Najosjetljivija sam kada najmlađi pate, posebno kada je bolest u pitanju. To me jako dira. Da barem to dijete ozdravi... Moj doprinos je toliko malen kada se vidi koliko je novca na kraju skupljeno. Ali svakako je lijepo biti dio nečeg tako velikog', zaključuje Lea Mijatović  

Komentari