Predstavljanje novih kolekcija i modni događaji odlična su prilika da se domaće dame koje su strastvene obožavateljice mode odjenu u najbolje toalete i zablistaju na crvenom tepihu, a modni žiri Storyja smatra to izvanrednom prilikom da još jednom dodjeli nagradu 'Story fashion star' za najbolju toaletu večeri. 

Ove godine, na reviji modnog dvojca ELFS tu nagradu zasluženo je odnijela Lejla Filipović koja je plijenila poglede gdje god da se okrenula. Budući da Lejla blista i bez posebnih modnih kombinacija, odlučila se za klasiku koja uvijek prolazi i odlično joj pristaje. U uskim trapericama visokog struka, bijeloj strukiranoj košulji, nježno plavom kaputiću od tvida, te bordo čizmama iznad koljena bivša Missica je dodatno izdužila svoje vitke noge i s osmjehom primila nagradu.

'Hvala vam puno, jako ste me iznenadili s nagradom' rekla je i nastavila 'jako volim modu, ali nisam opterećena s njom, već to volim raditi u hodu. Kada imam važnu prigodu, potrudit ću se oko outfita, ali za svaki dan, zaista mi nije tako bitno. Nisam od onih koji slijepo prate trendove i biram komade koji će mi biti nosivi duže vrijeme.'



Svoj jesenski ormar lijepa Lejla još uvijek nije obnovila: 'Vrijeme je bilo toliko toplo da se nisam još stigla prebaciti u nešto toplije. Jedino što sam kupila su samt hlače koje su mi super. Volim balonere, sako i traperice, nešto što je ležerno i može odlično pristajati uz tenisice i visoke potpetice.'

Osim što je primila nagradu, Lejla je prvenstveno prisustvovala ovom događaju jer voli i cijeli rad modnog dvojca ELFS. 'Imali smo odličnu suradnu i privatno i poslovno, ali svaki put me oduševe svojim radom. Jako su kreativni i sviđa mi se kako su proširili svoj posao. Konstantno pomiču svoje granice, tako da su me ugodno iznenadili i s ovim prostorom i cijelom revijom' otkrila je.