Story radio
Početna Celebrity 9174 prikaza 10. veljače 2019.

Lejla Filipović otkrila formulu uspješnog braka

Glumac i televizijski voditelj i njegova supruga proslavili su na Silvestrovo 11. godišnjicu braka, a samo za Story otkrivaju kako održavaju strast nakon svih zajedničkih putovanja

Jedan od najomiljenijih bračnih parova na našoj javnoj sceni, kako su ih svojedobno proglasili i čitatelji internetskog portala Story.hr, Lejla i Tarik Filipović prošli tjedan odjenuli su najljepše toalete i prisustvovali Svečanom balu Varaždinske županije u Velikoj koncertnoj dvorani HNK u Varaždinu. Među čak četristotinjak uzvanika i gostiju, od kojih je bilo i brojnih uglednika iz diplomatskog i kulturnog života, uspješni glumac i televizijski voditelj te bivša Miss Hrvatske, zacijelo su bili najraspoloženiji i najrasplesaniji.

- Kad su nas pozvali organizatori ove lijepe priredbe, rado smo se odazvali. Pogotovo što smo tada bili slobodni, a i htjeli smo vidjeti kako izgleda jedan takav svečani bal. I stvarno smo oduševljeni! Od same dvorane, uređenja, zajedničke večere na kojoj smo kušali i glasovitu tortu čiji recept datira iz 19. stoljeća, do zanimljivih i dragih gostiju - priča nam Lejla koja je sa suprugom otplesala bečki valcer.

 | Author:

- Davno smo Tarik i ja plesali bečki valcer, pa kako bismo obnovili znanje i što bolje otplesali, uzeli smo nekoliko privatnih sati kod Nicolasa Quesnoita. Komentirao je da smo u tih nekoliko sati uspjeli ‘pohvatati’ više koraka od prosjeka. To nam se svidjelo pa planiramo nastaviti ići kod Nicolasa, možda ćemo drugi put zaplesati argentinski tango - smije se lijepa Dubrovkinja. 

Lejla i Tarik na Silvestrovo su proslavili 11. godišnjicu braka, kako nam je otkrila Lejla, jednostavno i toplo, a s obzirom na to da se bliži Dan zaljubljenih, popričali smo s njom o tom popularnom datumu. Također nam je otkrila čime je suprug iznova osvaja.

 | Author: Pixsell/Borna Filić Pixsell/Borna Filić.

- Nemamo običaj slaviti Valentinovo, nekako nam je važnije da cijele godine pazimo jedno na drugo, a riječ je o mali znacima pažnje. Kad Tarik ode na plac, uvijek se vrati s cvijećem. Jako je pažljiv, pamti datume, drži do godišnjica, proslava i to je jako lijepo. U ovih trinaest godina otkako smo zajedno uvijek me uspije iznenaditi, maštovit je kad treba nešto organizirati, maksimalno se daje, voli pomoći obitelji i prijateljima, veliki je emotivac - istaknula je Lejla i time diskretno otkrila formulu njihova skladnog braka. 

Iako je jednog od naših najuspješnijih glumaca godinama poznavala iz viđenja, njihova ljubavna priča dogodila se 2006. godine. Tarik je jednom prilikom rekao da mu je Lejla uvijek bila simpatična, no samo su se povremeno sretali, čak se nisu službeno upoznali, iako je on godinama igrao na Ljetnim igrama u njezinu rodnom Dubrovniku. Potom su se u tajnosti vjenčali na Silvestrovo 2007. godine, a dva mjeseca poslije rodio im se sin Arman. Jednom prilikom 46-godišnji umjetnik ispričao je da je suprugu zaprosio na prijateljevu vjenčanju uz malo poezije iz vlastite radionice te podijelio zbog čega je znao da je ona ta.

- Najljepši kompliment dali smo jedno drugome kada smo se složili da se doima da smo zajedno godinu-dvije. A znao sam da je to tô kada me buduća gospođa Filipović prvi put potapšala po ramenu - rekao je.

Komentari