Kako se jednostavan poziv na ručak može pretvoriti u višesatnu zabavu s dragim prijateljima pokazali su Lejla i Tarik Filipović. Ovaj simpatični par primio je poziv na kušanje hrane poznatog chefa Davida Skoke, a upravo ta prigoda pretvorila se u veselo druženje koje se nastavilo do večernjih sati. 'Čuli smo za Skoku, ali nikada nismo probali njegovu kuhinju. Pozvala nas je Ana Mišković, čije smo kolače već jeli pa smo znali da mora biti dobro. Tako smo odlučili otići na ručak, a tamo smo onda sreli svoje prijatelje pa se sve to malo odužilo, ali smo se odlično proveli', ispričala je Lejla za Story.hr.

Iako javnost nerijetko počasti svojom pojavom na aktualnim događanjima u metropoli, za sebe kaže kako joj to ipak nije velika zanimacija. 'Čini se kako puno ophodim razna događanja i pojavljujem se svuda, no zapravo i nije tako. Dobivam jako puno poziva za svakakva događanja, ali idem na svega 20 posto od svih na koje sam pozvana i to, uglavnom, ona koja organiziraju neki moji bliski prijatelji ili ako su u pitanju neka modna događaja. Kako najčešće idem na modne revije i modna događanja, Tarika to baš ne zanima pa mi se zato ne pridruži toliko često. U tom slučaju idem s prijateljicama, a njemu je uvijek drago da sam se s njima dobro zabavila', ispričala je supruga poznatog voditelja i tako objasnila zašto ih ne vidimo tako često zajedno na aktualnim događanjima na koje lijepa Lejla odlazi.
Ipak, kada je unutar svoja četiri zida, par ima vrlo sladak ritual - 'Nemamo zapravo neki zajednički hobi, nismo osobe koje se baš bave sportom. Zapravo, najviše volimo spremati večere, rekla bih da je to neki naš zajednički običaj. Tu je Tarik zapravo više u ulozi asistenta, uvijek će mi donijeti sve što je potrebno i pomoći mi koliko može, a ja sam ta koja uglavnom spremim večeru u kojoj onda zajedno uživamo. Kada bolje razmislim, puno toga nam se zapravo svodi na hranu', otkrila je kroz smijeh 41-godišnjakinja. Autor: A.S. Foto: Screenshot (Instagram)