Lejlu Filipović krasi zanosan i mladolik izgled, a već godinama se čini kao da nije ostarila ni dana. Bivša miss i supruga voditelja Tarika Filipovića aktivna je korisnica društvenih mreža, a svoje obožavatelje nerijetkovoli počastiti simpatičnim fotografijama iz svakodnevnog, privatnog života. To je ponovno učinila, no ovoga puta fotografijom iz prošlosti te se tako prisjetila mlađih dana i lijepih trenutaka, i to u društvu svog omiljenog muškarca.

'Stara, ali zlatna', napisala je 41-godišnjakinja uz fotografiju koja je zasigurno nasmijala mnoge. Naime, ona i Tarik sjede jedno kraj drugoga, dok ga ona jednom rukom grli odjevena u bijelu haljinu i kožnu jaknu. Modna kombinacija upotpunjena je remenom i lancem, raznim lančićima i rukavicama bez prstiju, no ono što je ponajviše izazvalo simpatije je svakako Lejlina frizura.

Riječ je bujnoj, takozvanoj 'cik-cak' frizuri kakva je bila moderna najprije u osamdesetim godinama prošlog stoljeća, a potom je svoj kratki povratak doživjela početkom tisućljeća. Do nje, Tarik je bio odjeven u bijelu košulju i crne hlače, s 'trodnevnom' bradom i razbarušenom kosom. Mladi i zaljubljeni, na licu su imali osmijeh i gledali se kao da ništa drugo oko njih ne postoji.

Iako je od ove fotografije prošlo nekoliko godina, par i dalje izgleda vrlo mladoliko, a malo se toga doista promijenilo - kako u njihovu izgledu, tako i u njihovu zaljubljenom pogledu.

Foto: Instagram