Jedno od najomiljenijih domaćih televizijskih lica, Tarik Filipović i njegova supruga Lejla, poznati su po tome kako svaki slobodni trenutak koriste za opuštanje u krugu obitelji. Prema čestim objavama koje Lejla dijeli na društevnim mrežama, obitelj ima posebnog afiniteta prema putovanjima, pa su tako ovoga puta otputovali u susjednu nam Srbiju.

Ukoliko je za suditi prema fotografijama, supružnici uživaju u lokalnoj gastronomiji i ugodnom društvu, a čini se da sinovi Dino i Arman ovog puta ipak nisu s njima. Lejla i Tarik i inače su poznati po tome da s vremena na vrijeme vole malo 'pobjeći' od svih i svega i opustiti se nasamo u romantičnoj atmosferi. Prošle su zimske praznike proveli na Floridi, dok su godinu dana ranije bili u Dubaiju.

Ovaj glumac i tv-voditelj nedavno je najavio svoj povratak na mjesto voditelja jednog od najpopularnijih domaćih kvizova, 'Tko želi biti milijunaš', gdje će ponovno preko malih ekrana uveseljavati gledatelje. U međuvremenu, oni će zasigurno nastaviti pratiti putopisne crtice s Instagram profila lijepe Lejle.