Tarik Filipović ponovno je dokazao da je nepopravljivi romantik. Naime, supruzi domaćeg voditelja, bivšoj Miss Lejli Filipović, bio je 42. rođendan, a njezin voljeni odlučio ju je iznenaditi posebnom gestom.

Kako je cijela obitelj na putu u Budimpešti, Tarik je sa njihovim zajedničkim sinom Armanom i Lejlijnim prvim sinom Dinom izveo koreografiju na trgu u Budimpešti otplesao popularni 'floss', ples iz igrice Fortnite. Videozapis ove simpatične geste podijelio na Instagramu, a svoje je obožavatelje oduševio i nasmijao do suza. 'Morao sam još jednom podijeliti rođendanski floss. Tri muškarca Lejle Filipović', napisao je voditelj u opisu simpatičnog videozapisa.

Ovo nije jedini put da je romantični Tarik iznenadio svoju voljenu bolju polovicu. Lejla se nerijetko na društvenim mrežama pohvali svakodnevnim slatkim iznenađenjima koja joj Tarik priređuje, kao i pokloni koje joj kupuje. Osim toga, dvojac često provodi vrijeme zajedno, a posebno vole zajedničke večere u restoranima s dobrom gastronomskom ponudom.