Pjevačica Lepa Brena presretna je što se njena obitelj uvećala za još jednog člana otkako su Aleksandra Prijović i Filip Živojinović dobili dijete, malenog sinčića Aleksandra.

Iako je njen život sada obogaćeniji nego ikada prije, te proživljava jedne od najljepših trenutaka života, Lepa Brena ne voli da je ljudi nazivaju Aleksandrovom bakom, budući da on već ima dvije bake koje su uz njega kada god to zatreba. 'Njihove majke su bake, a budući da sam ja Filipova maćeha, za sebe kažem da sam zapravo, supruga od djeda', ispričala je pjevačica za Blic, te nadodala kako je Aleksandra prelijepa mama, a Filip je pokazao da je pravi tata koji brine o svojoj obitelji. 

Lepa Brena: 'Ipak nisam baka'
Instagram (Screenshot) 

Podsjećamo, samo za Story.hr, Lepa Brena je opisala kako se osjeća povodom dolaska unuka na svijet.  'Svi smo vrlo uzbuđeni i sretni zbog malog Aleksandra. Definitivno nam je promijenio život svojim rođenjem. Aleksandra je prelijepa i ponosna mama koju smo vidjeli za sada samo preko Vibera s bebom u naručju. Svi jedva čekamo da ga primimo u ruke i od same pomisli na taj nevjerojatan osjećaj kreću mi suze radosnice na oči. Filip je pokazao kako je jedan pravi tata koji brine o svojoj obitelji', otkrila je ponosna baka Brena.