Story radio
Početna Celebrity 6885 prikaza 16. svibnja 2019.

Lepa Brena ne dijeli s unukom svoj najveći dar

instagram screenshot.

Iskreno je priznala

Pjevačica Lepa Brena nakon povratka iz Madrida dala je intervju za Kurir u kojem je priznala da se trenutno nikad nije bolje osjećala u svom životu, ali i da svoj najveći dar, glas, ne troši na unuka. Nije mogla izdvojiti u kojoj ulozi najviše uživa, kao majka, baka, supruga, folk zvijezda...

 | Author: Screenshot Instagram Screenshot Instagram.

'Svaka moja uloga je sastavni dio mozaika moje osobnosti. Ispunjena sam na svim poljima, kao supruga, kao majka, baka, sestra, kći, tetka... kao netko tko radi svoj posao. Vjerujte mi da svaki taj segment mi je i bio potreban jer kada se od bilo čega umorite, možete pobjeći u neki drugi dio, ili u ulogu koja vam je potrebna. Kada se umorite od posla i svega, pobjegnete u ulogu majke i bake, tražite utočište u obitelji. Kada vam je pak kućnih poslova preko glave, okrenete se poslu. Svaka uloga je jednako važna i dobro je da ih sve imate i njegujete podjednako', kazala je 58-godišnja pjevačica. 

 | Author: Instagram screenshot Instagram screenshot.

Kada se kamere ugase, priznala je, Lepa Brena je osoba koja skine svoj kostim i pošalje ga na kemijsko čišćenje, skine šminku, ulazi u trenirku i živi sasvim običnim i skromnim životom. Trči sa susjedima iza kuće, igra se s mačičima, vodi računa o svom vrtu, druži se sa svojom obitelji, obilazi unučiće… Međutim, iskreno je otkrila kako ne pjeva svom dvomjesečnom unuku Aleksandru te naglasila kako to ne rade ni njegovi roditelji, 33-godišnji Filip Živojinović i 23-godišnja Aleksandra Prijović. 

 | Author: Instagram screenshot Instagram screenshot.

'Ne pjevamo mu ništa, ali mu puštamo glazbu. Aleksandra i Filip mu puštaju stalno jer je to i zdravo, ali mu još ne pjevamo. On je jedna predivna beba i mi samo sjedimo i čekamo da se probudi, kako bismo se mogli s njim igrati i maziti ga. Dosta spava. A mi samo čekamo na red kad ćemo ga malo uzeti u ruke', rekla je pjevačica pa se osvrnula i na medijske napise kako joj Aleksandra brani čuvati unuka i kako ga sebično čuva za sebe. 'Nitko mi ništa ne brani', kratko i jasno je rekla Lepa Brena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lepa Brena (@lepabrenaa)

Komentari