Kako prenosi Kurir, srpska pjevačica, 23-godišnja Aleksandra Živojinović, koja je u ožujku ove godine na svijet donijela svoje prvo dijete, sinčića Aleksandra, dobivenog u braku sa 33-godišnjim Filipom Živojinovićem, posinkom folk pjevačice Lepe Brene, vratila se na glazbenu scenu te se tako sve češće može vidjeti u javnosti. Tim povodom, Aleksandra je za spomenuti portal otkrila tko brine o malenom dječaku kada je ona spriječena zbog posla te kakve kriterije mora imati dadilja tromjesečnog nasljednika. 

'Najčešće ga ostavljamo mojoj i Filipovoj mami, a često je s njim i žena koja ga čuva i koju smatramo članom obitelji. Aleksandar je postao mezimac naših obitelji pa se svi utrkuju u tome tko će provoditi vrijeme s njim', ispričala je 23-godišnjakinja ne spominjući pritom Aleksandrovu treću baku, 58-godišnju pjevačicu Lepu Brenu. Također, supruga Breninog posinka je otkrila i koje je kriterije morala zadovoljiti dadilja za malog Aleksandra. 

'Morala je biti brižna, da voli djecu i da na najbolji mogući način sudjeluje u njegovom odrastanju i baš takvu smo i pronašli', zadovoljno je zaključila mlada majka koja se nedavno za Story.hr pohvalila kako je tromjesečni dječak mirna beba te kako su se i ona i suprug odlično snašli u najljepšoj životnoj ulozi. 'U svemu što je vezano za Aleksandra nikad nema podijeljenih poslova. Filip mi u svemu pomaže tako da je sve stvar dobre organizacije', ispričala nam je tada Aleksandra.