Story radio
Početna Celebrity 5151 prikaza 15. svibnja 2019.

Lepa Brena: 'Nikad se neću predati primitivizmu'

Lepa Brena privatni album.

Bila je potpuno iskrena

Folk pjevačica, 58-godišnja Lepa Brena, progovorila je o vrlo bitnoj osobi u njenom životu, a potom i pružila podršku brojnim ženama na estradi. Naime, pjevačica je otkrila kako je bila na rođendanu kuma Jona Cirijaka, najbogatijem sportašu svih vremena, koji je njoj i suprugu Slobodanu Bobi Živojinovići puno pomogao, prenosi Kurir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

'Rođendan je proslavio naš kum Jon Cirijak. Ako me pitate imam li nekoga koga u životu toliko volim i poštujem, to je on, taj čovjek mi je puno pomogao. On je bio sportski menadžer, a divan je osjećaj biti kraj jedne takve ljudske veličine. Ima 80 godina i vrlo aktivno radi. Biti među 150 ljudi iz cijelog svijeta je privilegija, bilo je zaista emotivno', rekla je Lepa Brena i počela priču o godinama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

'S obzirom na to da koliko se kod nas žena nakon četrdesete, čak i tridesete smatraju starima, muškarci se još drže, njima je dana velika prednost. Sretna sam što sam pripala svjetskom establišmentu. Kada ste okruženi takvim veličinama, onda znate da ste na pravom mjestu. Pripadam kategoriji vrijednih osoba i ne priznajem da su godine prepreka da se bavite sobom i radite neki posao. One priče o mirovini, da ste 'baba'... Razumijem što znači showbiznis, ali se nikada neću predati primitivizmu. Podržavam sve žene da se osjećaju dobro, bez obzira koliko godina imaju', istaknula je.

Komentari