Lepa Brena, 58-godišnja srpska pjevačica, kako je na sceni već dugo tako je na meti medijima i raznim neugodnim javnim prozivkama. Nedavno je prozvana da krade struju, a sve je krenulo s nezgodnim pregovorima oko financijske podrške Novaka Đokovića na početku karijere ovog briljantnog tenisača. 

Lepa Brena odgovorila na prozivke za krađu
Instagram 

U svojoj šezdesetoj godini Brena doživljava udarce u javnosti, ali ne kani se povući i otići u mirovinu, tako je izjavila za Kurir, i objasnila situaciju oko krađe struje. 'Zahvaljujući politici koja je, umjesto ekonomije, dominantna na Balkanu, pojavile su se nove profesije, takozvani botovi, ljudi koji su plaćeni da od nekog prave zvijezde, a drugima ruše kredibilitet. Nas je snašla priča kako krademo struju. Smijali smo se toj priči jer ne znam kako se to uopće radi. Te bljuvotine pakirali su nam kao posljedicu raskida ugovora 'Grand produkcije' s jednom tvrtkom. Bila sam kolateralna šteta. Na kraju je odgovorna žena poslala pismo u skupštinu i objasnila da joj je bio zadatak da to piše o nama', objasnila je slavna pjevačica situaciju.

Lepa Brena odgovorila na prozivke za krađu
Profimedia 


Podsjetimo, u medijima se pokrenula priča, kako ju je prije 17 godina Srđan Đoković tažio da uloži u Novaka Đokovića kao mladog tenisača s perspektivom, i da je tako mogla zaraditi 18 milijuna dolara. Naime, srpska zvijezda već je izjavila za Kurir da smatra kako, iako nije stručnjakinja za tenis, ona cijeni, poštuje i voli srpsku tenisku zvijezdu i da mu želi sav uspjeh, ali da ona s takvom ponudom nije upoznata. 

Lepa Brena odgovorila na prozivke za krađu
Instagram