Iako trenutno uživa na Hvaru, srpska pjevačica Lepa Brena, nedavno je prošla pakao zbog zahvata kojem se podvrgnula. Izvor blizak 58-godišnjakinji otkrio je Kuriru da je glazbena zvijezda silikon u usnama zamijenila razgradivim hijaluronom, što je veoma bolan proces. Nesnosni bolovi predstavljali su joj veliki problem, zbog kojeg je zatražila još dodatne injekcije anestezije kako bi mogla izdržati cijeli zahvat. 

Lepa Brena pod anestezijom
Instagram 

Lepa Brena je, kako kažu, jedva izdržala vađenje silikona pa je od liječnika zatražila troduplu dozu narkoze, koja joj nije baš puno pomogla. 'Njena gornja usna je stvarno loše izgledala. Vremenom su se pojavila kvržice, pošto se taj silikon nakupio na jednom mjestu i baš se primjećivalo. Inače se to dešava poslije otprilike pet i više godina, pa je neophodna intervencija. Mislim da u Breninom slučaju prethodni kirurg nije dobro obavio posao. Ona je još prije dva mjeseca bila kod našeg kirurga, pitala ga je postoji li neki manje bolan način da se riješi silikona. Bojala se jer je čula da vađenje silikona iz usne mnogo boli. On joj je objasnio da nema drugog načina i da, ako želi ljepše izgledati, mora skupiti snagu', ispričao im je spomenuti izvor. 

Lepa Brena pod anestezijom
Lepa Brena privatni album 

'Prije početka vađenja rekla je liječniku da joj da dvije injekcije anestezije, što je on i učinio. Kad je počela intervencija, Brena je kukala i zapomagala, žena je bila blijeda od bolova, ruke su joj drhtale. Molila je liječnika da prestane sa intervencijom. Onda joj je on dao još jednu injekciju, pa je u nastavku procedure bol bila podnošljiva. Kad je sve završilo, Brena je rekla kirurgu 'nikad više' i pitala ga što smije piti od ljekova. Poslije dva tjedna došla je ponovno, kada su joj ugradili hijaluron u usne. U svakom slučaju, Breni će se ispuniti želja jer više neće morati vaditi strano tijelo iz usana', zaključila je osoba bliska pjevačici. Podsjetimo, osim korekcije usana, Lepa Brena je hijalurom ubrizgala u jagoice, a već nekoliko godina lice zateže botoksom.