Jedna od najpopularnijih folk pjevačica, 58-godišnja Lepa Brena, otvorila je vrata svoje luksuzne vile i za srpsku televiziju pokazala kako izgleda unutrašnjost velebne građevine. Vidno raspoložena, pjevačica je odgovarala na pitanja novinara, a svu pažnju ukrao je interijer njezinog doma kojim prevladavaju detalji u zlatnoj boji. 

Obiteljska kuća na Bežanijskoj kosi u kojoj pjevačica već godinama živi sa suprugom, proslavljenim tenisačem, 55- godišnjim  Slobodanom Bobom Živojinovićem prepuna je detalja u bež i zlatnim nijansama. Dnevni boravak krasi skupocjeni namještaj, a tu su i golemi prozori te mramorni stupovi.

Lepa Brena pokazala unutrašnjost luksuzne vile
YouTube screenshot 
Lepa Brena pokazala unutrašnjost luksuzne vile
YouTube screenshot 
Lepa Brena pokazala unutrašnjost luksuzne vile
YouTube screenshot 

Inače, 58-godišnjakinja je do nedavno u obiteljskoj kući živjela sa sinovima Filipom i Stefanom, a nakon njihovog odlaska, u velebnoj vili su ostali samo ona, suprug i najmlađi sin Viktor. Koliko ju je pogodilo iseljavanje starijih sinova iz luksuzne vile, pjevačica je nedavno iskreno priznala za srpski Kurir.' Mi smo i kupili veliku kuću kako bismo bili s djecom, ali sada je to priča gdje je svaki roditelj sretan što se njegovo dijete osamostalilo, i što želi nekakav svoj život, što je sasvim normalno, jer nije normalno živjeti s roditeljima poslije dvadesetdruge-treće godine. Ali sam se isto tako, kao majka, jedan dan jako dobro isplakala. Plakala sam i kada je Filip otišao na fakultet, kada je otišao iz kuće, isto i Stefan, ova je kuća prazna ako nema djece u njoj', tužno je ispričala pjevačica koja se nije lako pomirila s odlaskom sinova iz obiteljskog doma.