Jedna od najpoznatijih folk pjevačica, 58-godišnja Lepa Brena ne skriva ogromnu sreću. Naime, nakon glazbene turneje po Australiji te obiteljskog odmora na Bora Bori, pjevačica se konačno vratila u Srbiju. Sa suprugom i sinovima sinoć je doputovala u Beograd gdje su ju fotografi uhvatili na odlasku s aerodroma. Pjevačica se i sama pohvalila povratkom na svom Instagram profilu. 

'Sretni i odmorni', napisala je Brena na fotografiji. Također, za novinare TV Prve, srpska pjevačica je podijelila i dojmove s odmora. 'Moram priznati da je ovo jedno od najljepših putovanja upravo zbog toga što sam ga provela s cijelom obitelji', ispričala je Brena te dodala kako je probala sve lokalne specijalitete pa čak i meso krokodila. Novinarima srpskog Exkluziva priznala je i da jedva čeka postati baka. 'Mislim da će sada sve biti usmjereno na bebu, a ja sam tu u prednosti jer sam im najbliže', pohvalila se pjevačica komentirajući sinčića kojega bi uskoro na svijet trebala donijeti 23-godišnja Aleksandra Prijović, supruga Breninog posinka Filipa. 

Podsjećamo, prije nego što je otišla na odmor na Bora Boru, pjevačica je održala turneju po Australiji, a prije nekoliko dana srpski su se mediji raspisali o problemima u pjevačičinoj obitelji. Naime, drama u obitelji Živojinović odvila se zbog želje 23-godišnje pjevačice da joj se u stan u kojemu živi sa Živojinovićem useli majka kako bi joj pomogla s prinovom koja bi na svijet trebala doći kroz mjesec dana na što je Brenin sin reagirao prijetnjom odlaska iz stana. Ne čudi onda pjevačičin iznenadni dolazak u Beograd s obzirom na komentar kako će upravo ona biti najbliža paru kada na svijet dođe prvo unuče.