Pjevačica Lepa Brena trenutno boravi u Kanadi i misli tamo ostati otprilike mjesec dana. Nije otišla samo na odmor i u turističko razgledavanje, već ima posebnu misiju, javlja Blic. Naime, namjerava ondje pokrenuti vlastitu proizvodnju vina. Breni duštvo prave njena sestra Faketa Stojanović i sestrična Majda i njena obitelj, kao i Brenina najbolja prijateljica i desna ruka, Kata Tomović. Skupa obilaze vinarije i vinske podrume, i prikupljaju savjete o proizvodnji vina. Trenutno su u regiji Britanske Kolumbije, zvanoj Kelowna,  iz koje pjevačica preko svog Instagrama šalje fotografije i uveseljava obožavatelje koje zanima njen svaki korak. 

'Kelowna je poznata po tome što ima najviše sunčanih dana u godini i pogodno je tlo za vinograde. Zahvaljujući mom suprugu Bobi, koji je ljubitelj vina i inicijator ideje da otvorimo obiteljsku proizvodnju vina, to je postala strast svih nas te je ovo idealna prilika da obiđem ogromne vinarije i vidim kako to oni rade', rekla je 58-godišnja pjevačica i otkrila kako doživljava nešto što joj je čitav život nedostajalo.

'Uživam cijelim svojim bićem jer sam sa svojim najmilijima. Još u prosincu smo se dogovorili da ćemo uzeti odmore u isto vrijeme da bismo bili zajedno, kao što nismo nikad prije nismo napravili. Zaželjeli smo se jedni drugih, sada je cijela obitelj iz Edmontona i iz Kelone na okupu. Puno mi je srce što sam ispunila nešto što godinama želim. Liježemo rano i budimo se rano s izlaskom sunca, koje je izvor života. Došlo je vrijeme da sebi pružimo neka zadovoljstva koja tokom minulih godina nismo mogli zbog male djece i karijera. Možda to za nekog nije ništa posebno, ali za mene, koja sam to godinama željela, velika je i dragocjena stvar'.

Otkrila je i kako svaki put kad je dolazila u Kanadu, to je bila kombinacija poslovno-privatnog putovanja i nije se stigla pošteno pošteno podružiti i ispričati s obitelji, prije ili poslije koncerata . 'Jedva i stignem vidjeti moju sestru koja živi s obitelji u Edmontonu i njenu kćer Majdu, koja, kažu, najviše sliči na mene, a koja je udata i živi u Keloni sa svojom obitelji, suprugom Rajanom i djecom Viktorijom i Dominikom. Sad je vrijeme da ispravimo loše navike i posvetimo se jedni drugima', zaključila je presretna pjevačica.