Story radio
Početna Celebrity 42 prikaza 11. prosinca 2017.

Lepa Brena: 'Uvijek radim po svom'

PXL_190614_8007956

Lepa Brena svojim je izgledom privlačila još za vrijeme bivše Jugoslavije, a puno se nije promijenilo ni danas kada joj je 57. Popularna pjevačica ne krije kako prbjegava raznim metodama kada je u pitanju njezin fizički izgled i linija, no što god učinila, jednostavno joj ide na ruku. 'Obično svi izbjegavaju bijelu boju, ali ja malo treniram i mršavim pa to nije problem. Znam da moram smršaviti dva-tri kilograma za kostim i to me održava i čini sretnom', ispričala je pjevačica za Kurir.rs i otkrila da joj je mišljenje supruga Bobe Živojinovića jako važno u svemu što radi.

Brena ne krije da se uvijek posavjetuje sa suprugom oko bilo čega, no kada je u pitanju konačna odluka, tu ipak čini sve na svoju ruku. 'Uvijek volim čuti Bobino mišljenje, ali uvijek uradim po svom i on za svoje poslove, voli čuti moje mišljenje, ali radi kako on misli da treba', otkriva zvijezda.
Brena je ljetos objavila i čuvenu fotografiju u bijelom kupaćem kostimu koja je naišla na sveopće odobravanje i oduševljenje. Nakon toga, dio vremena je uživala u ljepotama francuske obale. Tada je njezin sin Viktor podijelio trenutak s plaže kada je njegova poznata mama pozirala u kupaćem kostimu, a u prvom planu je njezino fantastično tijelo. Autor: A.S. Foto: Instagram, Vjeran Zganec/PIXELL

Komentari