Story radio
Početna Celebrity 81021 prikaza 14. lipnja 2019.

Lepa Brena završila nepokretna u bolnici

instagram screenshot.

Otkrila obožavateljima

Kako prenosi Kurir, folk pjevačica, 58-godišnja Lepa Brena imala je trombofiliju zbog koje je ležala nepokretna 12 dana, a  priznala je i kako je kasnije ponovo ugrozila svoje zdravlje. Pjevačica je ispričala kako je ostala bez daha na jednom nastupu na kojem nije pila puno vode, te u jednom trenutku primjetila da joj je ruka ljubičasto-plava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lepa Brena (@lepabrenaa)

'Nije mi palo na pamet da bih trebala prekinuti koncert, prebacila sam mikrofon u lijevu ruku, a desnu podigla gore i ona je dobila normalnu boju. Čim sam se vratila u Beograd, otišla sam na na pregled krvnih žila, gdje su mi dijagnosticiralii potpuno začepljenje dviju vena desne ruke. Bila sam na terapiji, ležala sam praktički nepokretna 12 dana, sa rukom koja je stajala u jednom položaju, drugi su me hranili i pojili. Bio je to moj prvi susret s trombofilijom. Bila sam u šoku', ispričala je Lepa Brena u emisiji 'Na prvom mestu'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lepa Brena (@lepabrenaa)

Tromboza joj se vratila 2005. godine, a Brena kaže da je za to, pak, sama kriva. Potom je ipak odlučila promijeniti životne navike. 'Podigla sam ručnu i potpuno promijenila način prehrane. Okrenula sam se hrani bogatoj omega tri i omega šest masnim kiselinama, mesu bez svinjetine i janjetine, sve kuham u vodi i na pari, a kruh sam izbacila u potpunosti. Jedem voće i povrće, a volim i popiti čašu ili dvije vina. Cijela ta moja priča je postala veoma umjerena, ne smijem se prejesti, ali ni biti gladna. Volim plivati, šetati, ali i vježbati jogu', pojasnila je pjevačica na koje sve načine pazi na zdravlje otkako joj je postavljena dijagnoza

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lepa Brena (@lepabrenaa)

Komentari