Srpska folk pjevačica Lepa Brena, 1992. godine ozlijedila je nogu prilikom udarca, a kako prenosi Kurir, u posljednjih godinu dana vratile su joj se stare tegobe te je sad čeka operacija. Naime, sin Lepe Brene, Stefan Živojinović, ispričao je kako je došlo do ove njezine ozljede i istaknuo kako je trajno rješenje ponovna operacija.

'Dok sam bio beba, pojurio sam niz stepenice s prvog kata, a Brena je istrčala iz kupaonice i skočila da me pridrži kako ne bih pao niz njih. Tada joj se koljeno od udarca potpuno otvorilo! Bilo je jezivo. Ona je mene spasila i sebe unakazila za cijeli život. Trajno rješenje je ponovna operacija', rekao je. Brena je potvrdila da ima problem s koljenom, ali i da joj terapija liječnika zasad pomaže da odgodi operaciju na još neko vrijeme.

'Problem s lijevim koljenom pojavio mi se ponovo u posljednji godinu dana. Primila sam pet injekcija direktno u koljeno i u naredni mjesec dana moram ponovno na magnentnu rezonancu kako bismo vidjeli je li se obnovila hrskavica. Sada sam sretna jer trenutno nemam bolove', rekla je pjevačica.

'O ovome govorim javno jer se tu nema što skrivati i ja volim s ljudima dijeliti svoje iskustvo. Svi smo ljudi od krvi i mesa', zaključila je 58-godišnja pjevačica.