Leteći odred nas je svojim novim singlom 'Hrabro srce' odlučio podsjetiti koliko je ljubav važna i kako nas ona potiče da pomognemo onima kojima je to najpotrebnije. Pjesmom žele inspirirati i potaknuti mnoge ljude na još veću solidarnost, ali ih i navesti da se dodatno informiraju o tome kako doniranjem organa nekome mogu spasiti život.

Leteći odred je neumoran u doniranju fantastičnih singlova svojim obožavateljima, a ovoga puta nam predstavljaju nešto zaista posebno. Osim vrlo zarazne melodije koja će vam se sigurno neprekidno motati po glavi, pjesma ima i plemenitu svrhu.

Pjesmu “Hrabro srce” prati i vrlo emotivan spot čija će vam priča sigurno izmamiti suze. Radnja spota prikazuje susret žene i mladića koji je dobio srce njezinog sina te imamo priliku vidjeti kako izgleda susret osoba koje je povezala sudbina i zauvijek im promijenila život. Njihovi pogledi i silina emocija se ne mogu opisati, a od emocija koje prenose zastaje dah.

Dečki iz Letećeg odreda su stupili u kontakt i s udrugom 'Veliko srce malom srcu' kako bi uz njihovu pomoć podignuli svijest o važnosti doniranja. 'Veliko srce malom srcu' je neprofitna, humanitarna udruga liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama i drugim srčanim bolestima koja postoji od 1994. godine. Njihov je glavni cilj razvijanje svijest o potrebi ranog utvrđivanja srčanih grešaka, potpora njihovom pravodobnom i pravilnom liječenju, prikupljanje sredstava za neophodne uređaje, pomagala i lijekove te pružanje psihološke pomoći roditeljima djece sa srčanim bolestima i greškama.