Story radio
Početna Celebrity 14826 prikaza 11. srpnja 2018.

Lijepa Leko u teškim se trenucima okrenula Bogu

Instagram (Screenshot).

Svoj vapaj je podijelila javno i primila podršku obožavatelja

Sestra bivšeg reprezentativca Jerka Leke, Jelena Leko, oduvijek je pratila hrvatsku reprezentaciju pa ništa drugačije neće biti niti danas. Kako ju je brat naučio, Jelena je strastvena navijačica talentirane jedanaestorke koja će večeras braniti boje Hrvatske u polufinalnoj utakmici protiv Engleske na Svjetkom nogometnom prvenstvu. Tim povodom, javno je izrazila svoju vjeru i želje za hrvatsku ekipu te se obratila Bogu u trenucima iščekivanja velike utakmice.

 

A post shared by 🌸Jelena Leko🌸 (@jelenaleko) on

'Dragi Bože, hvala ti se za sve darove koje si nam dao. Neka uspijemo provesti sve što smo naučili kroz trening i uzmemo u obzir sve vještine i planove koje smo usvojili kroz pripremu. Ti si, Gospodine, naš učitelj i čuvar. Moli za nas večeras kada budemo igrali protiv Engleske. Voli te Jelena', napisala je na Instagramu ispod fotografije na kojoj, odjevena u dres hrvatske reprezentacije, drži nogometnu loptu u ruci.

 

A post shared by 🌸Jelena Leko🌸 (@jelenaleko) on

Da je vjerna obožavateljica nogometa dokazuje i činjenica da je svaku bratovu utakmicu pratila baš s tribina. 'Pobornik sam stadiona i sve bratove utakmice sam pratila s tribina, čak i daleka putovanja. U najdivnijem sjećanju mi je ostalo Europsko prvenstvo u Portugalu', rekla je za Story.hr lijepa poduzetnica koja trenutno živi u Dubaiju. Ipak, ove godine neće moći našu reprezentaciju bodriti s tribina u Rusiji.

 

A post shared by 🌸Jelena Leko🌸 (@jelenaleko) on

'Nažalost, ove godine gledam Svjetsko prvenstvo samo preko malog ekrana, ali zato navijam svim srcem da me se čuje do recepcije. Svaku sam utakmicu odgledala uz palačinke i uski krug prijatelja s Balkana u mome domu. Divan je osjećaj kada se ujedine Hrvatska, Bosna i Srbija pa navijamo za jedno', uzbuđeno kaže Jelena i otkriva svoj navijački ritual uoči utakmica hrvatske reprezentacije. 'I dan danas na sebi uvijek nosim bratov dres reprezentacije s brojem 16, a ritual mi je molitva Svetom Anti, mom zaštitniku na čiji sam datum rođena', objašnjava tamnokosa ljepotica. 

Komentari