Fani Stipković, već je svima poznato, zagovornica je zdravog života i svakodnevnih treninga koji, osim što su dobri za zdravlje, pomažu da dođete do sjajne linije i izgledate što bolje. Atraktivna hrvatska novinarka već godinama živi i radi u Madridu, a aktivna je na društvenim mrežama. Svojom najnovijom objavom na Instagramu jednako je oduševila i žene i muškarce pokazavši svoje prodorne plave oči, a čak je i objasnila zašto voli 'kontakt očima', napisavši uz fotografiju: 'Najljepši razgovori vode se samo očima'.

Za svoj je izgled zaradila brojne komplimente, ali je bilo i onih iskrenih muških komentara poput: 'Da oči u prvom planu' i 'Nažalost gledam niže od očiju', što nije niti čudno s obzirom na to da Fani često svoje obožavatelje časti fotografijama u oskudnim izdanjima pokazujući besprijekornu liniju. Veliki trud nikada ne prolazi nezapaženo, a ambiciozna Fani ima tijelo na kakvom bi joj pozavidjele čak i profesionalne atletičarke. ‘Nedavno sam postala opsjednuta intenzivnom vježbom, CrossFitom. Jako mi se sviđa ova kombinacija kardio treninga, dizanja utega, gimnastike i natjecanja, sve skupa tjera svaki djelić mog tijela da ostane zdravo, snažno i u formi. Obožavam raditi stvari kojima pomičem vlastite granice’, izjavila je nedavno Fani.
Osim fotografijama, Fani često objavljuje i kratke filmiće u kojima pokazuje kako naporno vježba za što uvijek dobiva masu pozitivnih i motivirajućih komentara svojih pratitelja, ali i prijatelja. Podsjetimo, Fani je rođena Velolučanka, a nakon ljetnog odmora u Hrvatskoj, vratila se brojnim obvezama koje je čekaju u Španjolskoj gdje je magistrirala novinarstvo i pokrenula projekt Fani TV. Autor: T.O. Fotografije: Instagram i arhiva Story.hr