Slava ima svoju cijenu ako je vjerovati britanskoj pjevačici Lily Allen koja se u intervjuu s voditeljicom Lorraine Kelly otvorila o teškoj temi poremećaja s prehranom. Mračna strana uspjeha, na pjevačicu se odrazila u njezinim dvadesetim godinama kada se zbog nedovoljno iskustva nije znala nositi s velikom popularnošću koju je u tom periodu uživala. 

Slava se tako odrazila i na njezino zdravlje koje je pjevačica kontinuirano narušavala očajničkim mjerama ne bi li zadržala fit liniju. Lily se uhvatila u koštac s poremećajem zbog kojeg se prisiljavala spavati samo kako bi izbjegla jedenje.

O ovoj mučnoj temi, pjevačica je izjavila: 'Imala sam 19 ili 20 godina kada je Smile album izašao, a 25 ili 26 kada sam dobila Ethela, svog najstarijeg sina. Sve te stvari radila sam pod mikroskopom i svjetlom reflektora.', i nastavila: 'Nisam jela. Spavala bih danima samo kako bi izbjegla jedenje. Odnos s mojim tijelom nije bio sjajan u mojim dvadesetim godinama. Mislim da sam se predstavljala na sasvim prkosan način i nisam željela brinuti.'

Ovo uznemirujuće svjedočanstvo, Lily je odlučila podijeliti s javnosti kako bi se podigla svijest o problemu s kojim se još uvijek nose mnoge mlade djevojke i muškarci koji žele utjeloviti medijski nametnute i idealizirane prikaze ljudi zbog čega nerijetko odlaze u krajnost i ugrožavaju svoje zdravlje.