'Šest likova traži autora', još je jedna Kerempuhova hit-predstava koju je režirao Oliver Frljić (41), a u njoj igra i Linda Begonja (45). Glumica je redatelja na Kerempuhovanju nazvala 'svojim mužem', no na pitanje jesu li se vjenčali, nije htjela odgovoriti, prenosi 24sata.hr. S partnerom Oliverom Frljićem se zbližila kada su radili zajedno na predstavi ‘Gospođa ministarka’.  Linda je u petogodišnjoj vezi sretna i ispunjena, a sa stajalištem domaće glumice kada je u pitanju ljubav složili bi se mnogi. 

'Brak može, a i ne mora biti potvrda ljubavi. Nažalost, svjedoci smo toga da ima sve više brakova u kojima nema ljubavi, ili su brakovi neka vrsta pakta, ili ljubav netragom nestane vrlo brzo. Fokus mi je na gradnji iskrenog odnosa s onim kojeg voliš, forma je u drugom planu. Što se tiče vjenčanice, u ovih 22 godine koliko radim u kazalištu naigrala sam se nevjesta u bijelom, pa je moja potreba za romantičnim bajkama zadovoljena na sceni više puta', objasnila je glumica.

Na pitanje što treba imati muškarac za kojeg će reći 'da, on je taj' Linda je poručila: 'Sanja Iveković u jednom je intervjuu rekla: ‘Revolucija ne dolazi, kao što ni prinčevi više ne dolaze’. Ne treba mi princ. Treba mi čovjek od krvi i mesa, koji je tu za mene. Osjećaj da si kod kuće, da osjećaj zaljubljenosti ne nestaje kad prestaneš idealizirati partnera. Za mene to znači bliskost, međusobno uvažavanje, toleranciju, da se zajedno mijenjamo i rastemo, ne ugušivši pritom osobnu i partnerovu individualnost. To imam!'