Lijepa Victorijina anđelica Candice Swanepoel prije tri mjeseca na svijet je donijela svoje drugo dijete, sinčića kojem je nadjenula ime Ariel Swanepoel Nicoli. Iako nije prošlo mnogo od porođaja, zanosna manekenka izgleda kao da nikada nije nije bila trudna. U kratkoj plavoj haljinici cvjetnog uzorka i na preklop, Candice je čekala svoju asistenticu ispred fotostudija u New Yorku, 'zibajući' svog malca u kolicima.

Kako je riječ o prilično kratkoj haljini, Candicine noge bile su u prvom planu pa ju malo tko nije primijetio. Osim vitkih nogu, nemoguće je ne primijetiti uzak struk i nevjerojatno ravan trbuh, što nije uobičajena pojava kod žena koje su tek nedavno rodile. Ipak, nije samo njezina linija privlačila pažnju, već i njezina pratnja.

Maleni Ariel spokojno je spavao u kolicima dok je njegova majka čekala svoju asistenticu, a manekenka je prava sretnica s tako mirnom bebom jer može nesmetano obavljati sve poslove koji su se nakupili u posljednje vrijeme koje je posvetila obitelji.

Podsjetimo, Candice je sinčića Ariela dobila s partnerom Hermannom Nicolijem s kojim je u vezi od 2005. godine. Osim Ariela, par ima i sina Anaca Nicolija koji se njihovoj obitelji pridružio u listopadu 2016.