Brazilske telenovele odavno su osvojile domaće gledatelje, a HTV 1 nudi novu poslasticu za sve ljubitelje sapunica. ‘Karipski cvijet’ prikazuje se u terminu od 12.25 sati i vodi nas u izmišljeni rajski gradić Vila dos Ventos. Priča prati pilota Cassiana, kojega glumi Henri Castelli, i Ester koja radi kao turistički vodič, a tumači je Grazi Massafera.

Danas 36-godišnja glumica popularnost je stekla zahvaljujući ljepoti zbog koje je osvojila brojne titule na natjecanjima. Grazi je 2004. osvojila prvo mjesto na natjecanju Miss Parana Beauty i bila jedna od natjecateljica za Miss Brasil, gdje je osvojila treće mjesto. Rastuća popularnost osigurala joj je mjesto u brazilskoj inačici ‘Big Brothera’ 2005., a ta sezona srušila je rekorde gledanosti. Lijepa Brazilka bila je finalistica showa kojim je stekla zvjezdani status. Krasila je brojne naslovnice, pojavljivala se u reklamama i bila počasna gošća na svim važnijim društvenima događanjima. 

- Prijavila sam se u show kako bih financijski pomogla svojoj obitelji. Osvojila sam dva automobila i znatnu svotu, ali nismo bili rastrošni. Dio smo ostavili za ušteđevinu, a dio smo trošili kako bismo imali barem malo lagodniji život - otkrila je. 
Godinu dana poslije potpisala je ugovor s Globom, najjačom brazilskom televizijskom mrežom, a 2006. osigurala je prvu ulogu u telenoveli ‘Paginas da Vida’. Iako je trebala imati manju ulogu, zbog popularnosti među gledateljima uskoro je postala jedan od glavnih likova. 

Ljubavnu sreću pronašla je u zagrljaju kolege glumca Cauã Reymonda s kojim je 2012. dobila kćerkicu Sofiju.
- Trudnoća me promijenila i postala sam potpuno druga osoba. Prije nisam plakala jer sam nastojala biti snažna žena. Međutim, otkako se rodila moja kćerkica, počela sam neprestano plakati. Od sreće, naravno. Majčinstvo je najdivnija stvar koja mi se mogla dogoditi - rekla je glumica. No dvije godine nakon rođenja kćerkice, par se odlučio razvesti.

- Naravno da bračne razmirice zabole. Proživjela sam razdoblje žaljenja i frustracija, ali ne želim glumiti žrtvu niti ikoga predstaviti kao zlikovca - rekla je Grazi koja je danas u dobrim odnosima s bivšim suprugom.

Iako iza sebe ima brojne uloge, Grazi kaže da se ne želi do starije dobi zadržati u glumačkim vodama.
- S vremenom sam zavoljela ovu profesiju, ali nije oduvijek bilo tako.  Mnogo sam toga iskusila u vrlo kratkom razdoblju, ali željela bih okušati sreću i u drugim područjima. Možda promijenim mišljenje, ali ne želim ostarjeti kao glumica - kaže Grazi koja navodno nema dečka, iako su je 2016. povezivali s glumcem Kitom Haringtonom, nedugo nakon što je nakratko prekinuo s današnjom suprugom Rose Leslie.