Brazilska manekenka i bivši Viktorijin anđeo, 38-godišnja Adriana Lima na odmoru je s novim partnerom, turskim poduzetnikom Emirom Uyarom, prenosi britanski Daily Mail. Obitelj ovog 37-godišnjaka posjeduje lanac luksuznih hotela, a on je, osim toga, član odbora jedne od rastućih turskih investicijskih grupa, Permak grupe. Par je ljetovanje započeo u Italiji, a sada su viđeni u Grčkoj, na otoku Mykonosu.

Izašli su u šetnju za koju je manekenka odjenula svijetlo plavi svileni komplet koji se sastoji od suknje i košulje koja se veže naprijed i otkriva duboki dekolte. Outfit je upotpunila malom torbicom, satom, naušnicama i lepezom u zlatnoj boji. Kosu je isplela u pletenicu, a od šminke je imala samo crveni ruž. Turčin je odjenuo jednostavnu bijelu lanenu majicu i bijele hlače, a na nogama je imao crne cipele.

Podsjetimo, Adriana je bila sedam godina u braku sa srpskim košarkašem, 40-godišnjim Markom Jarićem, s kojim ima i dvoje djece, devetogodišnju Valentinu i šestogodišnju Siennu. Kada je braku došao kraj, manekenka je okušala svoju sreću u ljubavi s američkim nogometašem, 33-godišnjim Julianom Edelmanom i sa 37-godišnjim turskim piscem Metinom Harom, s kojim je prekinula krajem prošle godine, nakon godinu i pol dana veze.