Kako prenosi Pink.rs, najpoznatiji par u Srbiji, kako su ih prozvali tamošnji mediji, 74-godišnji Milojko Božić i 21-godišnja Milijana Bogdanović, ne prestaju uzburkivati javnost iznoseći detalje svoje veze. Međutim, ljubavna priča neobičnog para dobila je preokret, a srpska javnost strahuje da bi sve moglo završiti pravom tragedijom. 

Milijanin otac se odrekao kćerke, a sada je progovorila i njezina baka koja tvrdi kako je zbog prijetnji smrću u sve uključena i policija. 'Navodno joj je otac rekao kako će ih oboje ubiti, i nju i Milojka, pa ga je ona prijavila policiji, a Milijana mi je rekla da je tražila da joj ne uhite oca, već samo da ga upozore', ispričala je Milijanina baka te otkrila zastrašujuć detalj.

'Ne prestajem misliti o njoj, nije to trebala napraviti. Milojko je dobar čovjek i voli je, ali je sve to ružno, može joj djed biti. Ona meni stalno priča kako ga voli. Ne smijem joj ništa reći zato što mi je rekla: 'Tata, mama, bako, ako mi budete branili vezu s Milojkom, ja ću se ubiti'. Bolje nek bude i s njim nego da bude mrtva', potresno je zaključila Milijanina baka. 

Podsjećamo, otkako je javnost saznala za par, Milojko i Milijana ne prestaju puniti naslovnice srpskih medija iznoseći detalje svoje veze. Par je vjenčanje zakazao za 7. rujna, a žele i djecu, samo što se nisu dogovorili koliko njih. Sudeći po društvenim mrežama, sretni par planira svoj bračni život izgraditi u kući u požeškom selu Pilatovići. Milojko je, inače, radio u Beogradu, ali se po odlasku u mirovinu vratio u rodno selo, gdje mu se, sasvim neočekivano, dogodila velika ljubav s Milijanom.