Brazilska manekenka, Adriana Lima, iza sebe ima burnu godinu. Nakon što se krajem prošle godine oprostila se od Victoria's Secret revija, uslijedio je i prekid s Metinom Harom, turskim piscem s kojim je bila u vezi od 2017. godine. Međutim, iako se neko vrijeme nije pojavljivala u javnosti, fotografi su ju sada uhvatili s dokazom o mogućoj pomirbi s bivšim dečkom s kojim je bila prije Metina.

Manekenka je fotografirana pri izlasku iz teretane, a ogrlica koju je imala potaknula je nagađanja da je oživjela romansu s bivšim dečkom Julianom Edelmanom. Naime, Adriana na fotografijama nosi ogrlicu s natpisom 'Patriots', Super Bowl prvaka za kojeg igra njezin bivši. Manekenka kao ni igrač američkog nogometa još uvijek se nisu oglasili povodom šuškanja o navodnom pomirenju.

Podsjećamo, sve do 2014. godine, Adriana je bila u braku sa srpskim košarkašem Markom Jarićem, tijekom kojeg su dobili kćeri Siennu i Valentinu. Zajedno su proveli čak osam godina, od čega su pet bili u braku. S Julianom Edelmanom prohodala je u ljeto 2016. godine, a samo pola godine kasnije strani su se mediji raspisali kako su manekenka i nogometaš prekinuli. Razlog je navodno bila Adrianina želja za djetetom s nogometašem dok Edelman ipak nije bio spreman na tako veliki korak.