Jedna od omiljenih domaćih televizijskih i radijskih voditeljica, 35-godišnja Iva Šulentić, na Instagram profilu podijelila je dojmove sa sinoćnjeg koncerta na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku. Mjesecima iščekivani koncert američke kantautorice LP (Laura Pergolizzi) koja se proslavila singlom 'Lost on You,' rasprodan je u trenu, a posjetili su ga brojni strani i domaći zaljubljenici u kvalitetnu glazbu. 

Dojam je upotpunio hrvatski pjevač Boris Štok nastupom prije popularne pjevačice za koja svojim stilom neodoljivo podsjeća na mladog Bob Dylana. Štok pak trenutno izgrađuje samostalnu karijeru nakon benda Quassar, čija je pjesma 'Ti' bila špica hrvatske serije 'Novine.' Simpatična Iva na Instagramu ne skriva svoj istančani glazbeni ukus pa je podijelila storyje sa sinoćnjeg koncerta. Iako nije objavljivala selfije, svojim pratiteljima pokazala je djelić atmosfere snimkama nastupa Borisa Štoka. 

Osim toga, iskoristila je i svoj novinarski talent, vidljiv u kratkoj snimci gdje u ekstazi doznaje kako je posjetiteljica do nje djevojka s Novog Zelanda. Otkrila joj je kako je spojila ugodno s korisnim - osim ljetovanja u Šibeniku, glavni razlog za posjet Hrvatskoj bio joj je koncert popularne LP, čiju ploču na snimci drži u naručju. 

Da su prirodnost i široki osmijeh zaštitni znakovi mlade voditeljice, dokazala objavivši na Instagramu, netom prije koncerta, fotografiju iz Njemačke na kojoj se nalazi bez šimnke uz simpatični obrat popularne izjave brojnih celebrityja: 'Probudila sam se ovakva. Bajkemi. Pitajte mog #instagrammuža.' Iva se tako našalila na račun svoga supruga Igora Mikloušića koji je također popularan na spomenutoj društvenoj mreži.