Mateo Kovačić, 25-godišnji nogometaš, objavio je na svom Instagram profilu duhovitu fotografiju s plaže. Naime, njegova lijepa 25-godišnja supruga Izabel svoju je glavu prislonila na njegovu i to na način da njezina kosa pada uz njegovo lice. Tako je Mateo na trenutak dobio dugu plavu kosu, a uz objavu je napisao samo: ljetno ludilo.

Da uživa u ljetnim vrućinama, pohvalila se i lijepa Izabel objavivši nekoliko fotografija s prijateljicama, ali i jednu na kojoj pozira na jahti. U društvu prijateljica bila je u opuštenom, sportskom izdanju, a u objavi s jahte nosila je jednostavnu haljinu i elegantan šešir. Mateo na odmoru također nosi jednostavne, ljetne modne kombinacije, a podijelio je fotografiju na kojoj je u kratkim hlačama, košulji i nosi neizostavan ljetni modni dodatak, sunčane naočale. 

Sudeći po opisima uz fotografije, poznati par ima sve 'sastojke' potrebne za savršen ljetni odmor: sunce, more, plažu i dobro društvo. Podsjetimo, Mateo i Izabel u braku su od 2017. godine, a zajedno su još od srednje škole.