Hrvatska influencerica i blogerica, Paula Sikirić redovito svoje obožavatelje časti fotografijama na Instagram profilu, svaki put u drugačijem modnom izdanju. Ono što ovu atraktivnu djevojku zasigurno izdvaja u svijetu influencera su potpuno iskreni, duhoviti, ali i realni opisi stvarnosti, bilo da je riječ o modi, hrani ili nečemu što joj se u tom trenutku dogodilo. Kroz mješavinu istine, a ponekad i sarkazma nasmijava brojne pratitelje i pokazuje im da je ostala sasvim normalna djevojka, unatoč slavi. No, 23-godišnja Paula nije samo utjecajna osoba na društvenim mrežama, okusila se i voditeljskim vodama na Extra radiju, a završila je i studij fizioterapije na Zdravstvenom veleučilištu, čime dokazuje da joj je jednako stalo do obrazovanja kao i do posla kojim se bavi. Samo za Story.hr otkrila je kakvi su joj planovi za ljeto i tko će joj praviti društvo.

Inače, ova simpatična djevojka ljeto provodi u Zadru, odnosno Bibinju, no ove godine je, kako kaže, ipak odlučila otputovati u Makarsku, malo za promjenu. Iako je već u predsezoni bila u Bibinju, za Paulu to nije dosta te ističe kako će ponovno otići. 'Ali ljeto nije ljeto bez Bibinja, babe i lipauske plaže tako da mi je plan bar sedam dana odvojiti sredinom osmog mjeseca', rekla je i dodala kako je jedno sigurno, dok je slobodna neće se previše umarati, a naglasila je da će sve četiri baciti u zrak i uživati.

No, uz sve slobodno vrijeme koje će provesti na moru, Paulu čeka i radno ljeto pa se stoga ne može u potpunosti opustiti. Kaže kako ima dosta posla, a kad ga nema, izmisli ga. No tome je pridonio i još jedan zadatak koji se je mlada influencerica nametnula. 'Selila sam se pa me još i to 'stopiralo' od izležavanja na plaži', priznala je.

Društvo će blogerici na ljetovanju praviti kao i uvijek njezina obitelj, ali po novome i maleni pas Shaan, koji nije osvojio samo njezino srce, već i srca vjernih pratitelja. A kakvi su joj planovi u budućnosti po pitanju posla nije nam htjela otkriti, ali kaže kako planira ići dalje. 'Što to znači, vidjet ćete uskoro', kazala je. 

A što to novog Paula planira ostaje 'visjeti' u zraku dok ona sama ne odluči otkriti. Mnogi se pitaju zašto je još uvijek sama i nema dečka. Otkrila je kako se tome još uvijek nije posvetila jer za nju je i dalje posao na prvom mjestu. Naglašava kako će ljubav doći sama od sebe jer, na kraju krajeva, ljubav često dođe kada se najmanje nadaš.