Lijepa magistra ekonomije i marketinga te najstarija kći Suzy Josipović Redžepagić, autorice najprodavanije domaće kuharice, Sarah Josipović pojavila se na otvorenju jednog novog zagrebačkog restorana u društvu novog dečka, Jana Jerića. Jan i Sarah poznaju se dugi niz godina, baš kao i njihove obitelji, ali je ljubav među njima planula tek ovoga proljeća.

Sarah, koja je bila vrlo elegantna u upečatljivoj tamnozelenoj haljini i crnom sakou, nije se odvajala od svog tri i pol godine mlađeg dečka kojeg je prilikom poziranja za fotografiju držala za ruku. S njima je, između ostalih, pozirala i bivša Kraljica Hrvatske Antea Kodžoman, a na otvorenju istog restorana bila je i  Ecija Ivušić, koja je poglede privlačila atraktivnom odjevnom kombinacijom.

Jan i Sarah, na društvenim su mrežama ljubav obznanili krajem listopada, kada su se oboje pohvalili zajedničkim fotografijama. Jan, inače suvlasnik jednog poznatog zagrebačkog restorana, javnosti je postao poznat nakon veze sa šest godina starijom Lanom Jurčević. On je tada bio tek 18-godišnji maturant, a veza s Lanom trajala je nepuna četiri mjeseca veze. Autor: T.O. Fotografije: Instagram i Pixell