I dalje je sve u znaku rukometnog prvenstva na kojem su naši Kauboji do sada osvojili dvije pobjede, a osim sporta svakako su nam zanimljive i bolje polovice naših reprezentativaca. Među najdugovječnije ljubavne priče, kada su Kauboji u pitanju, svakako spada ona između Domagoja Duvnjaka i njegove djevojke, po zanimanju socijalne radnice,  Lucije Žulj. I dok čekamo koliko će dugo trajati oporavak nakon hematoma na listu, koji je Domagoj zadobio tijekom prve utakmice protiv Srbije na Europskom prvenstvu, zavirili smo u njegov Instagram profil.

Njih dvoje ljubuju još od školskih dana, a što vrijeme više odmiče, očito je da njihova ljubav sve više jača. Domagoja na Instagramu prati više od 60 tisuća ljudi, ali najviše lajkova i najljepših komentara dobiju fotografije na kojoj je uz svoju najveću ljubav, Luciju. Upoznali su se već na početku gimnazijskih dana u Đakovu i od tada su gotovo nerazdvojni. Nakon studentskih dana Lucija je počela pratiti Domagoja po raznim turnirima i natjecanjima. Domagoj je jednom prilikom za Story izjavio kako nakon je Lucija jedina osoba koja ga nakon teških utakmica zna razveseliti i utješiti.
Jedna fotografija na Domagojevom Instagramu posebno je raznježila pratitelje i to upravo ona uz koju svojoj djevojci čestita rođendan riječima , 'Sretan rođendan ti moja, vječno nasmijana djevojčice'.
Autor: D.P. Foto: Instagram