Story radio
Početna Celebrity 5955 prikaza 22. veljače 2019.

LJUBAV JE NA SELU Čime je Ružica izmamila Jovanove suze?

RTL.

Poznaje ju od prije

Dragan i Monika nikako nisu mogli riješiti nesuglasice jer Dragan ne može prijeći preko Monikinih uvreda. Monika mu je dala do znanja da ju je proteklih dana ponizio, a niti ona njemu nije ostala dužna pa ga je nazvala seljačinom. Monika je također razgovarala s voditeljicom Marijanom Batinić koja je željela čuti obje strane priče.

Osim kod Dragana, teške riječi su pale i u Slavoniji gdje Sanja i Marija više ne taje kako ne mogu biti zajedno na farmi iako su Victoriji rekle kako su svađe iza njih. Također, Marijana je posjetila Dragana kojem je rekla kako netko od njegovih djevojaka mora otići s imanja i iako se svima činilo kako će to biti Monika, na kraju je otišla Mira.

Jovan je iznenadio viješću kako jedna od djevojaka mora zauvijek napustiti njegovu farmu, a svoje kofere je spakirala Sanja. 

Markove dame su boravak na farmi počele ozbiljnije shvaćati. Poveo ih je u berbu grožđa na kojoj je Rasema je pjevala pjesmu 'Kopa cura vinograd', što je jako zasmetalo Kseniji.

Kod Ljube u Metkoviću se ponovno slavi, naime Ljubina imenjakinja je saznala da je postala prabaka. Dok su Violeta i Vera pripremale palačinke, Ljubo i Ljubica su nakon poljupca od prije dva dana, večer ponovno proveli zajedno. Ljubo je sve djevojke odveo u svoj ribnjak te se pohvalio svojim ribičkim sposobnostima čime je zadivio Ljubicu.

Željko je svoje djevojke odveo na novi izlet, ali nisu bile zadovoljne jer su očekivale nešto romantičnije, komentirala je Ruža. Željko ju je potom pozvao sa strane kako bi razgovarao s njom o navodnom poljupcu s njegovim prijateljem Marinkom na što je ona rekla kako nije ljubila nikoga. 

 | Author: RTL RTL.

U Taru postaje sve zanimljive jer je Boris Ana-Pauli i Leonidi pripremio novi zadatak, mužnju koza. Ana-Paula je rekla kako ne zna hoće li uspjeti, a naljutila je svojim ponašanjem Leonidu i mladog farmera. 

Nakon što je Jovan izbacio Sanju, s Victorijom i Marijom je uživao u zajedničkom druženju, no iznenadio ih je dolazak 32-godišnje Ružice koja je sjela za njihov stol, a djevojke su pokazivale ljubomoru. 'Jovan i ja smo se počeli dopisivati jer sam ja njega vidjela na Fejsu. Krenulo je dopisivanje i onda smo se vidjeli, bili smo na cugi i to je to. Ali ja nisam htjela pred kamere. I na kraju sam se predomislila jer se nešto dogodilo na speed dateu što mi je zasmetalo. Navodno da je s jednom curom nešto imao i iz tog razloga sam došla, jer je meni stalo do njega', ispričala je Ružica dok je Jovan bio u potpunom šoku.

Kako će završiti drama na Jovanovoj farmi, ne propustite doznati već sljedećeg tjedna u novim epizodama 'Ljubav je na selu'.

Komentari