U desetu, jubilarnu sezonu omiljene emisije 'Ljubav je na selu' stigla je i 26-godišnja Ivana Matić iz Beograda. U kratkom intervjuu otkrila nam je karakteristike svog idealnog muškarca i bi li se zbog prave ljubavi preselila u drugu državu te ispričala sve o svom poslu go-go plesačice.

Koji je vaš idealan tip muškarca?

Nemam neki idealan tip, a pogotovo mi nije važan izgled. Samo da je romantičan, nježan i pažljiv.

Jeste li te osobine zamijetili i na Jovanu kada ste pismo odlučili poslati baš njemu?

Kod njega su me privukle godine, bio mi je karakterno zanimljiv, a svidjela mi se i njegova ljubav prema životinjama. Jedino mi se nije svidjelo što voli biti u centru pažnje i dominantan… Valjda zato što inače ja volim biti dominantna.

Jeste li ostale Draganove dame smatrali konkurencijom?

Nisam to promatrala na taj način. Sve su bile dobre i drage, ali ljepota, šminka i 'krpice' bile su im najvažnije, a meni to nije presudno. Jedino Paulina, ona svakome može biti konkurencija, ali ja se nisam htjela na taj način uspoređivati s njom.

Kakva su bila vaša prošla ljubavna iskustva?

Imala sam nekoliko dužih veza, nikada nisam bila za avanture. A kad se zaljubim, ne vidim apsolutno ništa i nikoga! Spremna sam se preseliti i u drugu državu, i to sam čak učinila zbog jednog bivšeg dečka!

Sviđa li vam se život na selu?

Da, to je ono o čemu maštam i sanjam. Odrastala sam na selu pa mi farmerski život nije stran. Obožavam životinje! Znam sve o domaćinstvu, iako se s težim farmerskim poslovima malo slabije snalazim.

Jovan govori o kukuruzu

RTL

Otkrili ste da vam je hobi pisanje. Planirate li se time ozbiljnije baviti?

Volim pisati i pišem od 11. godine. To je nekako postalo moj život. Budući da imam dijabetes i dosta kompliciran život, trebao mi je neki ispušni ventil. Pišem o ljudima i njihovim međusobnim odnosima te upravo zato volim i upoznavati drugačije osobe i različite karaktere. Promatram, analiziram… Najčešće teme su mi ljubav i osjećaji, posebice tuga.

Radite kao go-go plesačica. Kako na to reagira vaša okolina?

Plesom se bavim od djetinjstva, a s 19 sam počela raditi po klubovima. Ples je moja ljubav, kao i pisanje. I svakako da sam se susretala sa zlobnim komentarima. Ali ja to nikad nisam krila, uvijek bih otvoreno govorila o onome što radim i gdje radim. Ima ljudi koji misle da je to problematično, ja se nikad nisam željela svađati ni dokazivati, moji prijatelji i obitelj me podržavaju i to mi je najvažnije.

Kako izgleda vaša idealna budućnost?

Život na selu, kućica, romantika. Moj muž i djeca izolirani od gužve i društva, buke i kaosa, okruženi prirodom i životinjama. Želim živjeti punim plućima uz pravu osobu pokraj sebe. Zdravlje i ljubav, to su najvažnije stvari u životu.

Nove avanture farmera i njihovih dama ne propustite već večeras od 21 sat na RTL-u!