Story radio
Početna Celebrity 2352 prikaza 07. ožujka 2019.

LJUBAV JE NA SELU Jovan Ružicu nije oduševio masažom

Screenshot.

Parovi su na romantičnim putovanjima

Monika i Dragan su bili na romaničnom putovanju u Fužinama, a tokom cijelog putovanja su se prepirali. Monika ga je upitala u kojoj fazi je njihov odnos. Dragan joj je odgovorio: 'Pa samo prijatelji… Zasad samo to, a možda nekad postanemo i nešto više'. Monika je priznala da se zaljubila u Dragana i otkrila da ju je pogodilo što ju je Dragan tokom večeri nekoliko puta nazvao samo najboljom prijateljicom. 

Jovan i Ružica su se sladili desertom, ali nije sve bilo baš tako slatko. Ružica je njega nazvala hvalisavcem, a Jovan se požalio na njene promjene raspoloženja. Rasprava se zahuktala kada ga je Jovan spomenuo Viktoriju: 'Da nisi odabrao mene, koju bi djevojku vodio na putovanje?', zanimalo je Ružicu, a zbog tog pitanja je zažalila. Jovan joj je rekao da bi odabrao Viki, na što je Ružica zaključila da bi bilo bolje da ga nije ništa pitala. Nakon nekog vremena, malo su se više zbližili, pa je Jovan Ružici ponudio masažu. Nakon masaže koja Ružicu nije pretjerano oduševila, Jovan je skupio hrabrosti pa ju poljubio. 

Boris i Valerija su se zabavljali u zabavnom parku u Biogradu na Moru. Boris je unatoč svome strahu od visine s Valerijom otišao na veliki panoramski kotač. 'Kada se panoramski kotač počeo kretati, Boris se dosta prepao, bilo ga je strah'', komentirala je njegova odabranica, a Boris je na kraju zaključio da i na visini može biti lijepo. 

Marko i Rasema su vrijeme proveli na Rabu. iako su uživali Rasema se žalila da joj Marko ne želi reći volim te. 'Ljubav treba dokazati… Moraš mi reći: 'Draga moja Rasema, volim te'. Ja to nisam čula', rekla je očajna Rasema zavodniku Marku. Marko nije popustio, pa joj nije rekao te tri slatke riječi. 

Ljubo i Ljubica su za to vrijeme uživali u svojoj ljubavi, a Ljubo je ponovno recitirao stihove. 'Lahor joj zlatne rasuo prame, što ih u bezbroj slatkih čvora svila, i gorjela je silno svjetlost mila, očiju krasnih sada punih tame', izgovarao je stihove farmer očaranoj Ljubici. Nakon što joj je Ljubo priznao da njegov život nema smisla bez nje, Ljubica ga je pozvala da upozna njenu obitelj. 

 

Komentari