Tenzije na Jovanovom imanju sve su veće, pa se farmer odlučio posvetiti svakoj djevojci posebno.

Tako je Victoriju odveo na jahanje, pa na piknik gdje su počeli razgovarati o tome što misle jedno o drugome. Nakon što ju je Jovan raznježio rekavši joj da je 'srušila sve njegove predrasude o gradskim djevojkama', Victorija mu je priredila iznenađenje i poklonila mu bič, pa dodala neka je se pazi ako se ne prestane ljubiti s drugim djevojkama kao sinoć s Ružicom.

Na Željkovom imanju, Paulina je dobila temperaturu, pa joj je njen farmer donio čaj u krevet. I dok se ona odmarala, Željko se našao s Majom i Jacqueline koje su postale ljubomorne na Paulinu jer je farmer taj dan s njom bio već tri puta, pa je nasamo otišao popričati s Jacqueline. 'Nekako sam dobio dojam da ti ne bi došla živjeti kod mene na selo pa sam te doveo na vidikovac da te očaram' rekao joj je i pitaju ju bi li voljela doći k njemu na imanje. 'Ako me impresioniraš, postoji mogućnost', rekla mu je i otkrila kako bi rado došla njemu na imanje ako misli s njom u ozbiljnu vezu. 'Ti si meni od svih cura najdraža', potiho joj je rekao Željko.

U Istri, na Borisovom imanju napokon je došlo do malo predaha, te su dan iskoristili za opuštanje na plaži. Iako je farmer vješto od djevojaka sakrio da ne zna dobro plivati i da se boji dubina jer se kao dječak gotovo utopio u rijeci, Leonida je ipak odlučila razbiti Borisove strahove i uz njenu je podršku Boris na kraju proplivao.

Kod Marka na imanju s druge strane, Kseniju i Rasemu zanimalo je koja će kandidatkinja ostati na imanju pa su počele 'čitati iz kave'. Rasema je tako otkrila Kseniji da ima nekog muškarca koji se 'lomi' oko nje. Tada je stigla Marijana, što je bio znak da će Marko jednu damu poslati kuću.

Ljubo je Ljubicu odlučio odvesti na ušće Neretve. ''A zašto si me baš tu odlučio odvesti?'', pitala ga Ljubica. ''Jer je ovdje raj, a ti si mi najdraža osoba, a ovo je moje najdraže mjesto'', rekao joj je iskreno Ljubo te poslije komentirao da je Ljubica na njega pala tisuću posto, a ne sto!

Dragan je s druge strane s Monikom otišao na kupanje na rijeku, ali nisu dugo izdržali s obzirom na to da ih je potjerao ribič. Upustili su se u razgovor i Monika je odlučila saznati mogu li njih dvoje zajedno funkcionirati. 'Pa mislim da bismo mogli da se ti ne plačeš za svaku sitnicu, mislim da si ti velika maza. Moraš svojom glavom razmišljati', rekao joj je Dragan, na što mu je ona uzvratila kako joj neke stvari nisu u redu. 'Ja sam se došla boriti za tebe, i ni zbog koga drugog nisam tu došla. A tebi je normalno prvo mene drpati, a onda za pola sata isto to radiš Rebecci. To nije u redu', rekla je.