Story radio
Početna Celebrity 9326 prikaza 06. ožujka 2019.

LJUBAV JE NA SELU Kandidatkinja odbila spavati s farmerom

RTL Screenshot.

Nije više mogao čekati

I dok su sinoć neki farmeri već odabrali svoje družice s kojima su se zaputili na željena odredišta, Ljubica je s Ljubom posebno uživala u Umagu, ali ponovno ju je uspio iznenaditi. ''Ja sam se probudila i vidjela da Ljube nema!'' rekla je Ljubica, no on se ustao ranije kako bi je iznenadio doručkom u krevetu. 

 | Author: RTL RTL.

Na romantičnoj večeri Željko i Jacqueline razgovarali su o svemu, a na kraju ju je upitao bi li ostavila posao i došla kod njega u Istru. ''Pa ako shvatim je on ta prava osoba, iskreno, mogla bih doći kod njega'', kazala je Jacqueline. Rasema je inzistirala da joj Marko kaže da je voli, no on je rekao da je mjesec dana prerano da bi joj već izjavljivao ljubav. ''Ma što ćemo čekati, nemamo mi više vremena. Pa dovoljno sam zaljubljena u Marka'', priznala je na kraju njegova odabranica. 

 | Author: RTL Screenshot RTL Screenshot.

Ružica i Jovan odlučili su i ozbiljno razgovarati, a on joj je rekao da bi volio da se više ne svađaju, što je i ona objeručke prihvatila. ''Htjela bih da pokaže neke osjećaje konačno, ništa se ne događa osim toga da sam ja ljubomorna i stalno se svađam. Želim da to promijeni'', zaključila je Ružica.

 | Author: RTL Screenshot RTL Screenshot.

Da život piše najneočekivanije priče, dokazuje Boris koji se uputio u Ogulin po Valeriju, koja zbog bolesti ranije nije uspjela doći kod njega na farmu. ''Žao mi je što nije mogla doći kod mene jer ju je bolest spriječila pa sam joj sada dao šansu'', rekao je Boris koji nije imao sreće s ostalim djevojkama na svom imanju. ''Ne mogu vjerovati, nisam se nadala tako lijepom iznenađenju!'', razveselila se Valerija kojoj je Boris donio i buket cvijeća.

 | Author: RTL Screenshot RTL Screenshot.

Dragan je svoju odabranicu odveo na romantični izlet, i to u kočiji! ''Volim romantične stvari, a ova vožnja definitivno je bila jedna od njih'', komentirala je poslije Monika Draganovu gestu. ''Baš mi je lijepo, sad više nisi seljačina'', šalila se Monika te ga upitala hoće li je više ženiti. ''Monika, bi li se udala?'', upitao ju je Dragan u šali, a ona je rekla da bi. ''Meni treba neka žena da me dovede u red'', potvrdio je Dragan, dodajući kako misli da bi ga Monika mogla dovesti u red, ali treba biti 'žešća' prema njemu. Nakon što su nazdravili šampanjcem u hotelu u Fužinama, Dragan je pitao Moniku bi li spavala s njim u istoj sobi, no ona je rekla da ne bi. ''Samo sam htio vidjeti njezinu reakciju'', objasnio je Dragan.

Kako će proći romantična putovanja farmera s njihovim odabranicama, ne propustite pogledati već danas od 21 sat na RTL-u.

 

 

Komentari