Story radio
Početna Celebrity 15835 prikaza 20. veljače 2019.

LJUBAV JE NA SELU Kandidatkinja prevarila farmera s prijateljem

RTL.

Hoće li ju zbog ovoga izbaciti s farme?

Kandidatkinje 'Ljubav je na selu', Monika i Rebecca odlučile su se maknuti od farmera Dragana i ostatka družine, koju je pozvao na feštu, kako bi popričale u četiri oka. No razgovor je otišao drugim smjerom jer čim su malo popile, odlučile su iskušati koliko su snažne pa su se krenule hrvati po sijenu. Sve je, naravno, završilo smijehom.

 | Author: RTL (Screenshot) RTL (Screenshot).

Borisova je baka za to vrijeme odlučila s njegovim djevojkama podijeliti svoje znanje u kuhinji, točnije, spravljanje zambijskog kruha. 'Djevojke su jako sramežljive ili ne vole pričati, a ja volim otvorene ljude koji kažu što misle', komentirala je baka Leonidu i Anu-Paulu. Nakon što im je otkrila kako napraviti zambijski kruh došlo je vrijeme da ga djevojke kušaju, no Ana-Paula nije bila oduševljena time što ga mora jesti rukama, a nije baš bila zadovoljna i okusom umaka. 'Ma, njoj se ništa ne sviđa, previše je izbirljiva', komentirala je Leonida.

 | Author: RTL (Screenshot) RTL (Screenshot).

Željko je u međuvremenu pozvao još nekoliko prijatelja na svoje imanje, koji su ponijeli harmonike i klavijature pa je fešta potrajala do ranih jutarnjih sati, a Željko im je jedino zamjerio to što mu nisu posvetile više pažnje. No iznenađenje je uslijedilo kada je Maja Lena otkrila da je Ruža izmjenjivala poljupce i nježnosti sa Željkovom prijateljem. 'Nije lijepo to što je napravila, ali meni to daje odličnu prednost!' zaključila je Maja Lena.

Hoće li se djevojke prilagoditi seoskim uvjetima životima, ne propustite pogledati već danas od 21 sat na RTL-u. Ukoliko ste propustili neku od epizoda, možete je pogledati na RTLplayu.

Komentari