Story radio
Početna Celebrity 3540 prikaza 26. veljače 2019.

LJUBAV JE NA SELU Ljubomorne djevojke žele znati je li bilo seksa

RTL.

Ljubomora ne prestaje

Jovana je na imanju dočekala Ružica, djevojka s kojom se dopisivao putem društvenih mreža. 'Jesi iznenađen?', pitala ga je Ružica. 'Šokiran sam. Nisam očekivao da ćeš se prijaviti', iskreno je rekao Jovan. Ružica mu je rekla kako je povrijeđena jer je na speed-dateu izmjenjivao poljupce s Paulinom. Kasnije je Jovan djevojke odveo na Vinkovačke jeseni i svakoj djevojci kupio suvenir.

Ana-Paula je Borisa u Taru zabavljala dok je Leonida kuhala ručak. 'Mladoj dami se ne da, a uz to ona sve voli na gotovo', ljutito je ispričala Leonida, a Ana Paula je rekla kako joj je Boris dosadan. Boris je odlučio zaposliti djevojke pa je tako Ani-Pauli dao tačke koje je morala voziti. 'Govna ću morati čistiti?! To ti je više Leonida za to, ja ih neću čistiti', rekla je Ana-Paula Borisu i prvo odbila zadatak, ali na kraju je ipak vozila tačke s konjskim izmetom, no Leonida ih je morala isprazniti umjesto nje.

 | Author:

U Metkoviću je i dalje veselo dok je Ljubo zabavlja svoje djevojke čisteći ribu, a Ljubica mu se najviše trudila pomoći. 'Ovo je posljednja večera za jednu od vas', istaknuo je Ljubo te na kraju odlučio kako će Vera napustiti imanje.

U Golašu je dan počeo nestankom dvoje aktera, ali i ljubomorom jer Željka i Jacqueline nije bilo u sobi što je naljutilo Maju. 'Mi već sjedimo dva sata, a vas nema. Je l' to možda bilo hopa-cupa?', upitala je Maja, a Željko je objasnio da su išli na probnu vožnju. Željko se odlučio iskupiti, a sve ih je iznenadio posjet voditeljice Marijane koja je došla najaviti da će farmu netko napustiti. Željko je na kraju odlučio da će to biti Ruža. Marijana je pitala Ružu hoće li se javiti Marinku s kojim se družila jednu večer, a ona je rekla da hoće. No, iznenađenjima nije bilo kraja jer se pojavila Paulina. 'Željko je izrazio želju da ja dođem', rekla je, a njen dolazak se nije svidio Maji Leni. 

Monika se kod Dragana na farmi opet probudila uplakana te mu je rekla kako misli da joj nedostaju roditelji. Dragan je svoje kandidatkinje odveo na sajam, a Moniki je pomogao odabrati i grudnjak. 'Non-stop je s njom, a ja sam uvijek nekako sa strane', rekla je Rebecca o Draganu.

Kod Marka na farmi je opet bilo veselo, a Ksenija je ispitivala Marka kakve žene voli, ali on joj nije želio odgovoriti. Ksenija je na kraju zaključila da se jako sviđa Marko, a Rasema je bila razočarana jer joj Marko nije poklonio dovoljno pažnje te je odlučila kako mu sada ona više neće davati nikakve znakove pažnje Marku.

Komentari