Došlo je vrijeme da se farmeri i potencijalne farmerice bolje upoznaju, ovog puta bez vremenskog ograničenja. No kako sve ne bi bilo jednostavno, njihovi razgovori događat će se pred budnim okom ostalih suparnica koje se neće moći suzdržati od komentara.

Procjena karaktera i osobina, cjenkanje i škakljiva pitanja koje su dame pripremile farmerima, dovest će ih u poprilično nezgodnu situaciju.

Najveća drama odvijat će se u Ljubinu i Jovanovu taboru. ''Čini se da Violeta radi protiv mene da ne idem kod vas na farmu. Iza leđa priča jedno, a meni drugo'', komentirat će jedna Ljubina odabranica, dok će Jovanove djevojke posebno zanimati baš svi detalji o njegovu odnosu s Paulinom.

Kucnuo je čas da farmeri konačno vide svoje 'zlatne djevojke' i s njima provedu vrijeme, a novi tulum pokazat će tko je spreman za vruće ljubavne igrice.

Kako su prošli susreti sa 'zlatnim djevojkama', jesu li farmeri uspjeli ugasiti male požare ljubomore i što to nosi nova zajednička zabava, ne propustite doznati večeras u 21.10 sati na RTL-u, a najavni video pogledajte ovdje