Rastokama su Zoran i Marija imali posebnu avanturu s quadro autima. Iako je Marija htjela voziti, Zoran joj nije dopustio pa se na kraju vožnje razočarala. 'Dobro, zašto si vozio 30 na sat cijelo vrijeme?', upitala ga je Marija. 'Srećo moja, da si ti vozila, sad bi pili s anđelima na nebu', bio je šaljiv mladi Istrijan dodavši da je pazio na njezinu sigurnost. Nešto kasnije zaputili su se u Ogulin, u muzej Ivane Brlić-Mažuranić, gdje su se oduševili bajkovitim svijetom, a Marija je zaključila da između nje i Zorana može biti samo prijateljstvo. Nakon incidenta na bazenu, Andre je odlučio Sonji priuštiti trenutak za pamćenje pa ju je odveo u školu ronjenja. 'Nikad u životu nisam ronila jer imam dugu kosu pa je volim štedjeti i ne ronim', kazala je Sonja, koja je sa strahom prihvatila tečaj te je stalno imala pitanja vezana uz svoju frizuru i kako će joj kosa izgledati pod morem. 'Kad smo stali u more, malo mi je falilo da odustanem, zbilja me strah uhvatio', iskreno je rekla te dodala: 'Moram priznati, mene su emocije ponijele, spojila sam se sa morem, ali bilo me užasno strah. Treba shvatiti, ovo je za mene velika stvar'. U Biogradu na Moru romantika je dobila novu definiciju. Nikolina i Zvonko svaki su trenutak iskoristili za izmjenjivanje nježnosti, dok su Danijel i njegova Nikolina muku mučili na brodu budući da je Danijel dobio morsku bolest. 'Malo mi je čak bilo i drago što mu je bilo muka jer je bar zašutio', smijala se Nikolina, kojoj je Danijel zamjerio što se ponaša kao muško u vezi.
LJUBAV JE NA SELU Pala prosidba!
Story 
Marina i Zoran stigli su u Punat na instrukcije skijanja na vodi. 'Dovela sam ga ovdje da vidim koliko je sportski tip budući da ja jako volim vodene sportove', kazala je Marina. 'Što se tiče straha, ja ga nemam, da malo više treniram, mislim da bih odlično odvozio', kazao je Zoran, koji je uspješno stao na skije, baš kao i Marina. Za to vrijeme, Vinko i Marija prepustili su se uživanju u bazenu. No Vinko nije imao mira, rekao je Mariji  da ona sad ide na masažu, a on je ustao i otišao ne rekavši joj gdje će. Izlaskom na otvoreno more zaoštrili su se odnosi između Danijela i Nikoline. 'Smeta me to njegovo podbadanje stalno, i previše govori', komentirala je Nikolina Danijelovo ponašanje te je nakon toga skočila u more dok je brod još vozio, a Danijel za njom.
LJUBAV JE NA SELU Pala prosidba!
Story 
Vinko je Mariju odveo u Veliki tabor, gdje ju je odlučio zaprositi. 'Ono kad sam te danas napustio… Saznat ćeš uskoro zašto je to’, počeo je Vinko te je doveo do proplanka, gdje joj je priredio piknik na dekici sa šampanjcem i voćem! ‘Zbilja je lijepo sve..’, kazala mu je Marija, a Vinko joj je rekao da je to sve zbog nje te da ima još jedno iznenađenje. Kada je pomaknuo voće, Marija je ugledala kutijicu. Otvorivši je, ugledala je prsten! 'Vinko, što to znači?', s osmijehom je upitala Marija. 'Ja, kao vuk samotnjak više ne želim u jazbini biti sam pa sam odlučio da jedna vučica dođe k meni', kazao joj je Vinko, a Marija nije mogla vjerovati te se rasplakala od sreće i rekla da! 'Sad si ti mene iznenadila', smijao se Vinko od uha do uha. Kako će proći susret svih farmera i njihovih odabranih u istarskoj vili, gdje im se sprema fešta, te kakve tajne će se još razotkriti, ne propustite pogledati već sutra od 20 sati na RTL-u. Foto: Promo